Görüşmeyle ilgili BRT’ye değerlendirmede bulunan Erhan Arıklı, hükümet ortakları olarak ön görüşme için biraraya geldiklerini belirterek, “Toplantıda, sıkıntılarımızı dile getirdik, yaptıklarımızı ve yapamadıklarımız konuştuk, yaşanan olayların tekrarlanmaması için önerilerimizi ortaya koyduk” dedi.

Erhan Arıklı, YDP ve DP’nin yarın yetkili kurullarını toplayacağı bilgisini de verirken, 3 partinin aynı fikirde olması halinde Pazartesi günü yeniden bir araya gelerek koalisyonu görüşebileceklerini söyledi.

“İlk 100 günün 57’sini harcadık” diyen Arıklı, “Biz icraat hükümeti olmalıyız, boşa geçirecek tek 1 günümüz dahi yoktur, zamanımızı boşa harcamamalıyız, halkımız bizden iş bekliyor” şeklinde konuştu.

Sucuoğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmede koalisyon ortakları olarak ortaya hiçbir şart koymadıklarını ancak etkili bir Hükümet olma önerisi yaptıklarını kaydeden Arıklı, bu öneriler ışığında anlaşılması halinde birlikte hareket edilebileceğini aksi takdirde UBP’nin başka bir Hükümet formulü üzerinde çalışma yapması gerekeceğini de belirtti.

Sanık avukatları yeni uzman görüşü kabul etmiyor! Sanık avukatları yeni uzman görüşü kabul etmiyor!

Editör: Haber Merkezi