Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, Kuzey Kıbrıs Türkcell Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyeti kabul etti. K. K. Türkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç kabulde yaptığı konuşmada, kurum olarak K. Kıbrıs’a verdikleri önemin altını çizerek, 4 G ve yenilenebilir enerji alanında adada bazı ilkleri gerçekleştirmek yönündeki projeleri konusunda istişarede bulunmak için ziyareti yaptıklarını ifade etti. Bakan Sennaroğlu’da konuşmasında K. K. Türkcell’in adamızda vermiş olduğu hizmetlerin önemine dikkat çekti.

SENNAROĞLU: K. K. TÜRKCELL ADAMIZ İÇİN ÖNEMLİ BİR KURULUŞTUR
Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, K. K. Türkcell’in ülkemizin güzide kuruluşlarından biri olduğunu belirterek Kıbrıs Türk halkına iletişim alanında önemli hizmetler veren kurumun ülkemiz için gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Yenilenebilir Enerji konusunda kurumun gündeme getirdiği atılımların teknik açıdan Bakanlık yetkilileri tarafından değerlendirileceğini belirten Sennaroğlu, ilerleyen dönemlerde Türkiye ile enterkonnekte sisteme bağlanılması halinde yenilenebilir enerji konusunda daha rahat adımlar atılabileceğini kaydetti.

KOÇ: ADADA İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORUZ
Türkcell Uluslararası İşler Genel Müdür Yardımcısı ve K. K. Türkcell Yönetim Kurulu Direktörü İlter Terzioğlu, K. K. Türkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez, K.K. Türkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ile Türkcell Uluslararası İşler ve Regülasyon Direktörü Ramazan Tezcan’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan K. K. Türkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç, kurum olarak Kuzey Kıbrıs’a verdikleri değerin altını çizdi. Koç, adada bazı ilkleri gerçekleştirmek hedefiyle bazı projeleri olduğunu ve bu konularda istişarelerde bulunmak için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti. Koç, 4G’yi adaya Türkiye’den de önce getirmek ve yenilenebilir enerji konusunda atmak istedikleri adımları Bakan Sennaroğlu’yla paylaşarak, kendi kendine yeten dünyanın ilk operatörü olma hedeflerini dile getirdi.
 
Editör: TE Bilisim