KANUSUZ ATEŞLİ SİLAH VE PATLAYICI MADDE TASARUFU, MESKUN MAHALDE ATEŞ AÇMA VE KASTİ HASAR

26-27.05.2023 tarihleri, 18:00- 08:00 saatleri arasında, Gazimağusa’da Büyük Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren “Mustafa Zorer Motors” isimli iş yerine, meçhul şahıs/lar tarafından ilk tespitlere göre açılan iki el atış sonucu iş yerinin vitrin camı hasar gördü. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmadı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

GECELEYİN EV AÇMA VE HIRSIZLIK

26.05.2023 tarihinde, Lefke’de Eski Karadağ Bölgesinde bulunan Özlem KÖSE’nin kalmakta olduğu ikametgahın penceresi açılarak içeriye girilmiş ve içerisinden; bir adet cep telefonu ve para cüzdanı ile içerisinde muhafaza edilen 600 TL nakit para çalınmıştır. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen E.Y.(E-38) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

HIRSIZLIK

25.05.2023 tarihinde, saat 05:30 sıralarında, Lefkoşa’da, M.K.V.(E-22) ve A.N.Ş.(E-19)’nin bir iş yeri içersinde bulunan araç içerisinden bir adet güneş gözlüğünü çaldıkları tespit edilmiştir. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KASTİ HASAR, SARHOŞLUK, RAHATSIZLIK KUMARHANEDE BULUNMAK VE BULUNMASINA MÜSAADE ETMEK

27.05.2023 tarihinde, saat 00:30 sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede, kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak olmasına rağmen kumarhanede müşteri olarak bulunan E.Y.(E-28), 260 miligram alkollü içki tesiri altında olduğu sırada, oyunda para kaybettiği gerekçesiyle yüksek sesle bağırıp çağırarak rahatsızlık yapmış ve slot makinesi ekranına yumruk vurmak suretiyle makineyi hasara uğratmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

YANGIN

26.05.2023 tarihinde, saat 21:00 sıralarında, Girne'de faaliyet gösteren Palmi Börek Salonu’nun mutfak kısmında, fritöz içerisindeki yağın ısınıp alevlenmesi sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup çıkan yangın sonucu, söz konusu fritöz tamamen yanarak zarar görürken, çıkan dumandan dolayı ise iş yerinin duvarları islenmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

TRAFİK DENETİMLERİ

Ülke genelinde polis tarafından dün gerçekleştirilen trafik denetimleri sonucu; 1651 araç sürücüsü kontrol edilirken, 153’ü belirlenen yasal hız sınırı üzerinde süratli araç kullanmak, 21’i alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 6’sı sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanmak olmak üzere, toplam 312 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlardan rapor edilirken, 3 araç sürücüsü tutuklanmış, 41 araç ise trafikten men edilmiştir.

Meteoroloji Dairesi’nden toz uyarısı... Meteoroloji Dairesi’nden toz uyarısı...

Editör: Haber Merkezi