1980 yıllarının başında ise iş hacminin artması üzerine Eski Lefkoşa Belediye Başkanlığının bulunduğu Yenişehir bölgesinde kiralık tek odalı kooperatif binasına geçilmiş ve 1980 yıllarının sonunda ise personel sayısı ve iş hacminin artmasından dolayı, ayni bölgede iki katlı iki daireden oluşan daha uygun bir kiralık kooperatif binasında günümüze kadar üyelerine hizmetlerini sunmuştur.

Kooperatifimiz, 18 temmuz 2011 yılında Eski Lefkoşa Belediye Başkanlığının bulunduğu Yenişehir bölgesinde Bir bodrum ve iki kattan (altı iş-yeri üzeri iki daire) oluşan yeni binasını satın alarak, gerekli yasal izinleri alarak 2012 yılında İhaleye çıkılarak binanın tadilatını gerçekleştirmiş ve 7 kasım 2014 tarihinde ise gerçekleştirdiği açılışla Yeni binasını halkımızın ve üyelerimizin hizmetine sunmuştur.

Lefkoşa İktisat Kooperatif Ltd. 7 kasım 2014 tarihinde gerçekleştirdiği açılışa Kooperatif Şirketler Mukayyidi Sn. Hasan Solyalı ve Kooperatif Yönetim Kurulu ile üyeleri katılmıştır.

Kooperatifimizin açılışında Kooperatif şirketler Mukayyidi Sn. Hasan Solyalı ve Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Akif birer konuşma yapmışlardır.

Kooperatifimizin Açılışını ise Kooperatif şirketler Mukayyidi Sn Hasan Solyalı, Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Akif ve eski Yönetim kurulu Başkanı Özal Ziya Akdoğu gerçekleştirmiştir.

Lefkoşa İktisat Kooperatif Ltd.’in yeni binası kooperatifçiliğin kalıcılaştırılması, yaşatılması ve geliştirilmesinde yeni bir adım olarak üyelerimiz adına kamu oyuna saygı ile duyururuz. 
Editör: TE Bilisim