Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun, Lefkoşa’da 15 Haziran Pazar günü Girne Kapısı’nda “Kıbrıs’ın Başkenti Lefkoşa’da” sloganıyla düzenleyeceğimiz Motorsporları Festivali hakkında ortaya attığı iddiaları üzüntü ile karşıladık.
Ülkemiz gençliğinin motorspolarına olan ilgisi büyüktür. Organizasyonumuz tarafından yapılacak olan gösterilerin aynı zamanda gençlerimize bu sporlarla ilgili her türlü güvenlik tedbirlerinin nasıl alınacağı ile ilgili güzel örnek teşkil edeceğine inanırız.
 Otomobil Kurumu’nun böyle bir organizasyona destek vermemesi ve organizasyon hakkında gerçek dışı beyanatlarda bulunması manidardır.
Afrodizyak Organizasyon olarak bu tür etkinliklerimizi yıllardır sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.
Pazar günü gerçekleştireceğimiz Motorsporları Festivali’nde de Otomobil Kurumu’nun iddia ettiği gibi yarış değil spor tabanlı çeşitli şovlar yer alacaktır. Bu çerçevede ilgili tüm birimlerden de gerekli izinler alınmıştır.
Otomobil Kurumu’nun, bu organizasyon hakkında yaptığı sebepsiz ve yersiz açıklamalarına karşı Polis Genel Müdürlüğü’nden, Lefkoşa Türk Belediyesi’nden, Lefkoşa Kaymakamlığı’ndan, Spor Bakanlığı’ndan ve Afrodizyak Organizasyon’dan özür dilemesini bekliyoruz.
Editör: TE Bilisim