Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) İskele Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Hüseyin Alanlı, oy toplamak adına seçim döneminde yapılan işçi alımlarını eleştirdi.
Alanlı seçim döneminde ve seçim yasaklarının içinde mevsimlik işçi alımı yapan Halil Orun’u eleştirdi. Alanlı, ‘oy toplamak uğruna 3 ay boyunca çalıştırıp, sonra işten durdurulacak gençlerin seçime 22 gün kala işe başlatılmasını çok manidar buluyorum’ dedi.

ORUN, KOLTUĞU UĞRUNA İŞSİZ İNSANIMIZIN HEM AİLELERİNE, HEM DE HAYALLERİNE İHANET ETMEKTEDİR
Alanlı sözlerine şöyle devam etti; ‘Kimsenin ekmek parası kazanmasına karşı değiliz. Halil Orun, koltuğu uğruna işsiz insanımızın hem ailelerine, hem de hayallerine ihanet etmektedir. Seçim bittikten sonra işten çıkaracağı, bu insanların travma yaşamasına sebep olacaktır. Halil Orun’un bu yola başvurarak herkesin hayalleri ile oynaması, içinde bulunduğu durumun ne kadar zorda olduğunun göstergesidir.’
DP-UG Belediye başkan adayı Hüseyin Alanlı İskelelinin kaderi haline gelmiş bu oyunu bozmak için aday olduğunu savundu.

İSKELELİ HALİL ORUN DÖNEMİNİ KAPATMALIDIR
Bu oyunlar iskele halkının kaderi olmamalıdır diyen Alanlı, İskele halkının her seçim döneminde hayalleri ile oynanmaması için artık Halil Orun dönemini kapatmak zorunda olduğuna değindi. Alanlı, ‘ben ve ekibim köşeye sıkışan Halil Orun’un İskele halkıyla dalga geçmesini engelleyeceğiz ve gerçek anlamda iskelelinin işsizlik sorununu, Halil Orun gibi seçim dönemine yönelik değil kalıcı olarak çözeceğiz’ dedi.

DP-UG İSKELE SEÇİM BÜROSU
 
Editör: TE Bilisim