Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden ve bu davranışı ile halktan büyük takdir toplayan İskele Belediyesi, örnek bir davranışa daha imza atacak.Engelli vatandaşlarımız düşünülerek İskele Belediyesi’ne kazandırılan Engelli minibüsü yarından itibaren ilk seferine başlayacak.

ENGELLİ ARACI İLK SEFERİNE ÇIKIYOR…
Belediye, İskele Ecevit Meydanı’na kurulan Cuma Pazarı’na gitmek isteyip de vasıta sorunu nedeni ile gidemeyen vatandaşlar, bundan böyle 14 Ağustos’tan itibaren her Cuma ücretsiz servis hizmetinden yararlanabilecek. Engelli vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayacak Engelli minibüsü de bu hizmet sayesinde ilk seferine başlamış olacak.

PAZAR ALIŞVERİŞİNE GİDİŞ VE DÖNÜŞ ÜCRETSİZ
Özellikle kadınların, ev alışverişlerini daha rahat ve kolay yapmalarını sağlamak için başlayacak olan servisler, 2 minibüs ile 3 farklı güzergâhtan kalkacak. Köy otobüs duraklarından alınarak İskele Ecevit Meydanı’na kurulan Cuma Pazarına getirilecek olan vatandaşlar 2 saat sonra da buradan alınıp tekrar köylerine bırakılacak.

Yarından (14 Ağustos) itibarenher Cuma günü düzenlenecek servislerin güzergâhları ve saatleri ise şöyle;

1.GÜZERGÂH

Saat 09.00’daSınırüstüotobüs duraklarından kalkacak olan 1.servis, sırasıyla Aygün, Kuzucuk, Ötüken’e uğrayacak, aynı saatte Boğaziçi Köyü’nden kalkacak 2. Servis de Altınova ve Ağıllar Köylerine uğrayacak. Buradan alınarak Cuma Pazarı’na götürülecek vatandaşlar 2 saat sonra da yani 11.00’da Cuma pazarından alınarak yeniden köylerine bırakılacak.

2. GÜZERGÂH
Saat 10.15’te Topçuköy otobüs duraklarından kalkacak olan 1.servis ise Ardahan’a uğrayacak, aynı saatte Kalecik’ten kalkacak 2. servis de, Boğaz, Boğaztepe, Dokuzevlerve Bahçeler’e uğrayacak. Buradan alınarak Cuma Pazarı’na götürülecek vatandaşlar 2 saat sonra da yani 12.15’te Cuma pazarından alınarak yeniden köylerine bırakılacak.

3. GÜZERGÂH
Saat 14.00’da Kurtuluş Köyü otobüs durağından kalkacak olan son servis ise Ergazi, Turnalar ve Yarköy’e uğrayacak. Buradan alınarak Cuma Pazarı’na götürülecek vatandaşlar 2 saat sonra da yani 16.00’daCuma pazarından alınarak yeniden köylerine bırakılacak.
 
Editör: TE Bilisim