Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) “Haspolat İlkokulu Çardak ve Çevre Eğitim Parkı Projesi” ihalesini kazanan Kayas Construction Ltd.ile sözleşme imzaladı. LTB’de gerçekleştirilen imza töreninde sözleşmeye LTB adına Başkan Kadri Fellahoğlu ve Kayas Construction Ltd. adına ise Direktör Cahit Kaya imza koydu.

Avrupa Birliği “Kırsal Kalkınma Sektör Programı”ndan sağlanan hibe ve LTB katkıları ile gerçekleştirilecek Haspolat İlkokulu Çardak ve Çevre Eğitim Parkı Projesi İhalesi kapsamında Haspolat İlkokulu içerisinde 100 metre kare alana sahip, üstü kapalı, yanları ihtiyaca göre kapanıp açılabilen , tiyatro, müzik, folklör ve satranç gibi eğitimlerin yapılacağı çok amaçlı bir çardak yapılacak. Ayrıca çocukların çevre bilincinin geliştirilmesi ve uygulamalı çevre eğitimi alabilecekleri birde çevre parkı yapılacak. Proje daha sonra Çevre Koruma Dairesi ve Belediyeler Birliği tarafından işbirliği içinde yürütülecek.

Fellahoğlu: “Bu yapıda tiyatro,müzik,satranç ve folklor yapılabilecek”
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu sözkonusu ihalenin Avrupa Birliği ve LTB’nin kendi imkanlarıyla gerçekleştireceğini kaydetti. Fellahoğlu, Haspolat İlkokulu’nda gerçekleştirilecek projenin 100 metre karelik bir alanda, yanları ihtiyaca göre kapanp açılabilen, içerisinde tiyatro,müzik, satranç ve folklör gibi eğitim imkanlarının olacağı bir yapının sözkonusu olduğunu belirtti. Proje bedelinin 47 bin Euro olduğu söyleyen Fellahoğlu projeye ilgi gösterdiği ve diğer yapılan proje ihalelerini de sorunsuz ve zamanında sonuçlandırdığı için Kayas Construction Ltd. Direktörü Cahit Kaya’ya teşekkür etti.

LTB Projeler Amiri Ali Güralp ve ekibine de teşekkür eden Fellahoğlu, Kira İhale Komisyonu’nu da yaptıkları titiz ihale çalışmasından dolayıda tebrik etti.

Kaya: “İhaleleri en iyi ve zamanında bitirme konusunda hassasız”
Kayas Construction Ltd direktörü Cahit Kaya ise imza töreninde LTB’den aldıkları ihaleleri en iyi şekilde ve zamanında bitirme konusunda hassasiyet gösterdiklerini söyleyerek LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ve LTB çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilisim