Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) bölgesel olarak düzenlediği toplantılar kapsamında Surlariçi Bölgesi’nde halk ile buluşuldu. Bölgede bulunan tüm muhtarlıklarla işbirliği halinde Arabahmet Kültür Evi’nde gerçekleştirilen organizasyona vatandaşlar ilgi gösterdi.

Vet. Hekim Özgöray sunumda bulundu

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ile Çevre ve Halk Sağlığı Komitesi üyelerinin de katıldığı etkinlikte Çevre İlaçlama ve Mezbaha Şubesi Amiri Veteriner Hekim Erkut Özgöray “Sivrisinek ve Genel Haşare ile Mücadele” konusunda bir sunuş yaparak vatandaşları bilgilendirdi.

Fellahoğlu: Yeni dönemde hep ileriye gideceğiz”

Sunum öncesinde bir konuşma yapan LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, haşare mücadelesinin önemine vurgu yaparak, gerek konut gerek işyerlerinde yapılması gereken uygulamalardan bahsetti.

Halkla buluşmanın önemine değinen Fellahoğlu, bu sayede bölgede yaşayan vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntıları dinlemek istediklerini ifade etti.

Fellahoğlu, Surlariçi’nde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldikleri bu toplantıda daha fazla ilgi göstermeleri gerektiği sonucunu çıkardıklarını, ancak belediyeyi devraldıkları 2 ayda ciddi imkansızlıklarla boğuştuklarını aktardı.

Mali açıdan çok zor günler geçiren LTB’de özveri ile çalışan meclis üyeleri, şube amirleri ve personeller olmasının büyük bir şans olduğunu aktaran Fellahoğlu, bu sayede önemli bir motivasyon yaratıldığını dile getirdi.

Fellahoğlu sözlerinin sonunda “Çok zor günler yaşadık. Bunlar da hep halka yansıdı. Yeni dönemde hep ileriye gitmek zorundayız, geçmişi artık yaşatmayacağız. Gece gündüz çalışıyoruz ve en iyisini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim