Demokrat Parti Ulusal Güçler Lefke İlçe Kadın Örgütü tarafından organize edilen ve Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş’ın himayelerinde gerçekleştirilen ‘Sevgi Dayanışma Yemeği’ Gemikonağı’nda Soli Inn Otel’de yapıldı.
DP Ulusal Güçler Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz’de yemeğe kısa bir süreliğine katılarak kadınlara seslendi.

RAHME ÖĞÜTVEREN: “KÂİNATIN EN GÜZEL DİĞER YARISIDIR KADIN”
Yemeğin açılış konuşmasını yapan DP Ulusal Güçler Lefke İlçe Kadın Örgütü Başkanı Rahme Öğütveren, kadının önemine vurgu yaparak, kadınların her alanda önde olması gerektiğini belirtti.
“Kadın her zaman, her kilidi açandır. Bunu unutmayalım ve hiçbir zaman kendimizi ikinci plana atmayalım” diyen Rahme Öğütveren kadının kâinatın en güzel diğer yarısı olduğuna dikkati çektikten sonra, kaleme aldığı kadın temalı şiirini konuklarla paylaştı.

ESEN YALIN AKTOPRAK: “DEMOKRAT KADINLARI KENDİLERİNE DUYDUKLARI ÖZGÜVENLE, SİYASET ARENASINDA DA YER ALMAKTADIR”
DP Ulusal Güçler Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak da sevgi, dostluk ve dayanışmayı arttırmak için bir dizi faaliyet düzenlediklerini kaydederek bu faaliyetler sayesinde yerel seçimlere daha büyük moral ve motivasyonla hazırlandıklarını söyledi.
Demokrat kadınlarının kendilerine duyduğu özgüvenle siyaset arenasında var olduğuna dikkati çeken Aktoprak; “partimiz kadınları artık sadece seçim süreçlerinde, broşür dağıtan ve kapı kapı dolaşarak oy talep eden bir yardımcı kol değil, partiyi temsil eden, yöneten, yerel yönetimlerde ve merkezi hükümette görev alabilecek yeterliliktedir” dedi.

MÜGE DENKTAŞ; “KADINLAR OLARAK HER ZAMAN PARTİMİZİN TAŞIYICI GÜCÜ OLDUK, GÜÇLÜ BİR GELECEK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK”
DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş’da kadınların her zaman partinin taşıyıcı gücü olduğunu, omuriliğini oluşturduğunu belirtti.
Denktaş, güçlü bir gelecek için kadınların çok çalıştığını vurguladı ve DP Ulusal Güçler’in şu anda iktidar ortağı olduğunu anımsatarak, hedeflerinin güvenli bir gelecek inşa etmek olduğunu söyledi.
Partimiz kurulduğu günden bu yana biz kadınlar her zaman partinin taşıyıcı gücü, omuriliğini oluşturduk.
Konuşmaların ardından yemeğe katılanlar canlı müzik eşliğinde eğlendi.
 
Editör: TE Bilisim