Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Uluslararası Adana Tarım Fuarı 2016’ya katılmak için gittiği Adana’da dün ve bugün çeşitli temaslarda bulundu.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Çavuşoğlu dün Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bugün de Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Bakan Çavuşoğlu’na ziyaretlerinde KKTC Mersin Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Adana Fahri Konsolosu Ali Tıltay ile Özel Kalem Müdürü Hüseyin Cumaoğlu eşlik etti.

Bakan Çavuşoğlu’nun Adana Büyükşehir Belediye Başkanı’nı ziyaretinde Adana’da bulunan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da hazır bulundu.

Çavuşoğlu ve beraberindeki heyetin bugün saat 13.10 uçağı ile KKTC’ye dönmesi bekleniyor.

ÇAVUŞOĞLU: “TÜRKİYE’NİN SİYASİ DESTEĞİNE HER ZAMAN İHTİYAÇ DUYUYORUZ”

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaretinde yaptığı konuşmada başarı dileğinde bulundu ve Adana’da gördükleri konukseverlik nedeniyle teşekkür etti.

Adana’nın KKTC’ye çok yakın olması dolayısıyla çok yakın ilişkilerin olduğu bir bölge olduğunu belirten Çavuşoğlu, Kuzey Kıbrıs’ta da birçok Adanalı yurttaşın bulunduğunu söyledi.

Türkiye ve KKTC’nin ayrılmaz birer parça olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, ekonomik ve siyasi olarak güçlü bir devlet olan Türkiye’nin desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını vurguladı.
Editör: TE Bilisim