29 Haziran Yerel Seçimleri kapsamında CTP-BG Mehmetçik Belediyesi Başkan ve meclis üyesi adayları Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Lokali’nde yapılan aday tanıtımı etkinliğinde halkla buluştu. Etkinlik, CTPBG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim ve belediye sınırları içerisinde yaşayan çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
YORGANCIOĞLU: CTP’Yİ EN BÜYÜK PARTİ YAPAN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM
CTP-BG Genel Başkanı, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu gecede yaptığı konuşmada 28 Temmuz erken genel Seçimleri’nde kendilerini ülkenin en büyük partisi yapan Karpaz halkına teşekkür ederek 29 Haziran yerel Seçimleri’nde de aynı güveni CTP-BG’li belediye başkanlarına göstereceklerine inandığını belirtti. CTP’li başkanların yönettiği belediyelerin halka sağladıkları hizmet ile haklı bir taktir topladığını ifade eden Yorgancıoğlu, “Gökyüzünde bazı yıldızlar diğerlerinden daha fazla ışıldar, tıpkı halk tarafından CTP’li belediyelerin diğer belediyelerden daha fazla taktir toplayıp ışıldadığı gibi. Bu akşamki tablodan da görüyorum ki 29 Haziran gecesi Mehmetçik’te CTP’nin yıldızı daha güçlü şekilde parlayacak” dedi.

MÜLAZİM: ZAFER İÇİN SON 15 GÜN
Gecenin açılış konuşmasını yapan CTP-BG İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim ise bölgede yaşayan halkın 29 Haziran günü seçimlerdeki tercihini yıldızlı belediyecilikten yana kullanmaya karar verdiğini söyleyerek Dipkarpaz, Yenierenköy, Büyükkonuk, İskele ve Mehmetçik ile birlikte İskele ilçesinde beş yıldızın birlikte parlamaya başlayacağını sözlerine ekledi. Mülazim, “Karpaz bölgesinde halkın zaferine, aydınlık geleceğe, çağdaş yönetime 15 gün kaldı” dedi.

SARIÇİZMELİ: HALK YILDIZLI BELEDİYECİLİKTEN YANA
CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli de gecede yaptığı konuşmada kendileri ile birlikte olan halka teşekkür ederek, “Mehmetçik’ten, Balalan’dan, Kumyalı’dan, Bafra’dan, Pamuklu’dan ve Çayırova’dan gelerek bu akşam bizlerle olan siz kardeşlerime teşekkür ederim. Görüyorum ki hepimiz kararımızı yıldızlı belediyecilikten yana verdik” dedi. Diğer CTP’li başkanların yönettiği yıldızlı belediyelerde yaşayan halk gibi Mehmetçik Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan halkın da hak ettiği belediye hizmetlerini almasının vaktinin geldiğini ifade eden Sarıçzimeli, ayakları yere basan projelerle geleceğe güvenle bakan bir belde yaratmak için 29 Haziran gecesinden sonra çalışmalara başlayacaklarının altını çizdi.





Editör: TE Bilisim