Lefkoşa Türk Belediyesi seçimlerine 5 gün kala CTP-BG adayı Kadri Fellahoğlu’nun seçim bürolarının saldırıya uğramasını ve pankartlarının vandalca ve saygısızca yırtılmasını, yalnızca bizlere yapılan bir hakaret değil, toplumun önemli bir kesimine karşı yapılan bir saldırı ve tahammülsüzlük olarak değerlendirmekteyiz.

Dün, seçimin barış içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla yayınladığımız açıklamaların altına imza atmayanlar; bugün neden imza atmadıklarını açıkça ve saygısızca ortaya koymaktadırlar.

Doğruluktan, dürüstlükten, temizlikten bahsederken, seçim süresince bunların hiçbirini samimiyet ile bağdaştırmayanlar, seçimi ve seçmeni bu saldırıları ile germekte ve Lefkoşa’yı tedirgin etmeye devam etmektedirler. Demokrasiye, gerçeklere ve kaybetmeye tahammülü olmayan bu çevreler topluma zarar veriyor. Mafya oyunları ve kirli siyaset geleceğimizi zedeliyor. Lefkoşa’mızı yaralıyor. Lefkoşa Belediyesi’nde sorunu yaratanlar, seçim sürecinde de sorun yaratmaya çekinmeden ve ısrarla devam ediyor.

Bizler CTP Gençlik Örgütü olarak açık çağrımızı bir kez daha tekrarlayarak Lefkoşalıdan destek istiyoruz. Demokrasi ve toplumsal barış mücadelesi, bu ülkedeki kötü niyetli odaklara rağmen devam edecek ve başarıya ulaşacaktır. Lefkoşa seçmeni, sorun yaratanlara gereken cevabı 7 Nisan’da sandıkta verecektir.

Editör: TE Bilisim