Kuzey Kıbrıs Turkcell gönüllüleri, SOS Çocukköyü ve Aile Güçlendirme Projesi’ndeki 150’yi aşkın çocuğu Yakın Doğu Üniversitesi kampusunda misafir etti, renkli bir gün yaşattı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell gönüllüleri ile 13 stajyerin görev aldığı organizasyonda, çocukların yaratıcı gelişimlerine katkı yapacak pekçok oyun oynandı.
Yüz ve el boyama etkinlikleri; sihirbaz, palyaço gibi özel şovlar ve zıp zıp ile tırmanma platformu çocukların ilgi odağı oldu.
Yaklaşık 3 saat süren şenliğe çocukların ve ailelerin ilgisi büyüktü.
Çocuklar eğlenceli anlar yaşarken, aileler ise onlarla kaliteli vakit geçirmenin mutluluğunu tattı.Etkinliğe Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zühre Aydan Ayaz da katıldı.
Şenlikte çocuklarla ailelerine ikramlarda bulunulurken çeşitli armağanlar da sunuldu.

Stajyerlerin örnek sorumluluğu

Kuzey Kıbrıs Turkcell bünyesinde 2 aylık staj sürelerinin sonuna yaklaşan gençler ise kazandıkları iş tecrübesinin üzerine, böyle bir organizasyon düzenleyerek yaşamlarına bambaşka bir deneyim katmış oldu.
Etkinlik sonunda, SOS Aile Güçlendirme Proje Koordinatörü ve Ulusal Aile Güçlendirme Proje Danışmanı Süreyya Çelmen Değer, Kuzey Kıbrıs Turkcell gönüllüleri ile stajyerlerine teşekkür belgesi takdim etti.
Turkcell Gönüllüleri Proje Sorumlusu İlknur Aydoğdu, bu etkinlik ile stajyerlerin Turkcell çatısı altında sosyal sorumluluk projesinde yer almasını sağlayarak, onlara iş hayatında böylesi projelerin önemini göstermeyi hedeflediklerini söyledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zühre Aydan Ayaz da “Aile Güçlendirme Projesi”nin önemine dikkat çekti.Ayaz, bu projeye emek veren tüm yetkilileri ve çalışanları kutladı, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kamusal yararın ön planda olduğu böylesi girişimlere desteğini sürdüreceğini söyledi.
 
Editör: TE Bilisim