Little Pub & Bistro daha geniş olanakları ile Girne’de gençlerin eğlence merkezi olmaya hazır. Haftanın her gecesi farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Little Pub, 19 Aralık Cuma gecesi yeni yerinin açılışını gerçekleştirecek.
Girne’de samimi bir ortamda vakit geçirmek isteyenlerin başlıca uğrak yerlerinden biri haline gelen Little Pub & Bistro, müşterilerine daha geniş olanaklar ve daha iyi hizmet sunabilmek için yeni mekana taşındı. Yeni mekanın açılışı 19 Aralık Cuma gecesi saat 21:00’de gerçekleştirilecek.

Haftanın her gecesi farklı bir etkinlik organizasyonu ile müşterilerine hizmet veren Little Pub & Bistro’nun açılış gecesinde Pelin-Ekin ve Altuğ Trio sahne alacak.

Yeni mekanı “biraz büyüdük” sloganı ile müşterilerine duyuran mekan sahipleri, “Biz hazırız. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yeni yerimizi sizlerle kutlamak için can atıyoruz!” diyorlar. Heineken’in katkıları ile gerçekleşecek olan açılış etkinliğinde müşterileri için süprizleri de olacağı belirtiyorlar.

Little Pub & Bistro, Girne’de Kaşgar bölgesi olarak bilinen sahil yolunda faaliyet gösteriyor. Little Pub & Bistro’da hafta içinde Cuma geceleri ödüllü Karaoke gecesi, her Çarşamba Latin gecesi ve her Perşembe sınırsız bira gecesi gibi etkinlikler, ayrıca Cumartesi geceleri konsept partiler ve bilardo turnuvaları düzenleniyor. 
Editör: TE Bilisim