Başka bir şey yazmakda mümkün ama şu ara varsa, yoksa gündem yerel seçimler..Muhtar adaylarımız,meclis üyesi adaylarımız...Maşaallah kapıdan biri çıkıp diğeri geliyor.Küçük bir adamız olduğu için hepside tanıdık...Mecburen hepsini dinliyorsunuz hepside birbirinden heyecanlı..İçlerinde çok değerli arkadaşlarım var kimisi hemşehrim ayrı,ayrı başarılar dilerim.

Sayın Hayri Orcan: Tatlısu Belediye başkanı ve yeniden aday çok başarılı bir dönem geçirdi.Mütevaziliği ve başarısı yaptığı icraatları, yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.Projeci ileri görüşlü kendisinin en çok begendiğim projesi kadınlarımıza eğitim merkezi açması ve desteklemesi...Şahsındaki kibirsiz mütevazi duruşuda halk tarafından sevilen biri olması halktan kopmaması yeni bir zaferin müjdecisi ve habercisidir...Başarılar dilerim

Sayın Arif Mustafa Cüce: Pertev Paşa Mahallesi Muhtarımız.Şimdi yeniden aday muhtarımız, güler yüzlü, başarılı arandığında her daim bulunan halk içinde yediden, yetmişe sevilen ve büyük , küçük demeden herkesin yardımına koşan ve sevilen biri aynı zamandada değerli hemşerim ve köylümdür..Başarılarının devamını diliyorum ve yeniden seçilecegine olan inancımızla birlikte kendisine açık ve tam desteğimiz her daim tamdır.

Sayın Emine Çelikörs: Emine hanım sevdiğim değer verdiğim can dostlardan biridir.Başarılı notercimiz kendisi şuan DP_UG meclis üyesi adayı...Kadın demek emektir,gelecege yürümektir derdi hep bana..Zor zamanlarımda desteğini esirgemeyen bilği ve siyasi tecrübesiyle hep yanımda olmuştur.Devran döndü Emine ablam şimdi sıra bende seviliyorsun başarılarının devamını dilerim.Muaaffakiyet ve zafer bekliyoruz hayırlısıylaa.


Sayın Mahmut Coşkun: Seni yazmadan geçmek olmazdı abim ÇTP'den meclis üyesi kendisi.Irkçılığı sevmiyorum ama o listeye girebilmiş numunelik tek kişi buda büyük başarı demek.Her ne kadar Maraştan en çok oyu alan biri olarak sayın Oktay Kayalpa listeye tek TC kökenli birini koymasını yakıştıramasamda sizin o listede olmanız büyük başarı..Yıllardır ÇTP'den kendi bölgenizden örgüt başkanlığı yapmış olmanız ve tanınan sevilen biri olarak şansınız oldukça yüksek...Başarılar diliyorum.

Sayın Oktay Kayalp: Magusanın yıllar yılı belediye başkanlığı yapmış olarak Meclis üyelerini seçerken neden tek bir tane TC kökenli bir meclis üyesi adayınız var.Bu Maraşta tepkiye yol açmış durumda hani en çok oy aldığınız bölge insanına vefasızlık olarak nitelendirildi.Çalışmalarınızda başarılar dilerim kırgında olsa Maraş tarafında sevilen birisiniz onuda biliyoruz.

Sayın Rahmi Solmaz: Pertev Paşa Mahallesinin İhtiyar heyeti üyeliğinizi memnuniyetle ögrenmiş bulunmaktayım.Yolunuz açık olsun, Başarılar dilerim.


Sayın Arif Salih Kırdağ: Doksan yılından bu yana bagımsız adaylıktan vazgeçmeyen yılmayan pes etmeyi bilmemeniz takdire şayan.Kıbrıs Türk Halkının sevgisini kazanmış olmak bile bir kazançtır.Diğer partilerin onlarca reklam ve seçim parasına karşın inancınız azminiz ve eşitsiz bir ortamda duruş,mücedele ve azim ve herşeye ragmen bende varım diyebilmek muhteşem bir örneksiniz tüm olumsuzluklara inat...Kendisiyle sohbetimizdeki sözleri
''BU GÜNLER DE BAĞİMSIZ LEFKOŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YIM. BÜTÜN SİYASİ YAŞAMIM DA HEP ADALETİ VE EŞITLİĞİ YANİ ÜLKEMİZ DE YAŞAYAMADIĞIMIZ EVRENSEL İNSAN YAŞAMININ TEMEL PRENSİPLERİNİ SAVUNMAKTAYIM. FORSUM İSE EVRENSEL ADALET SİMGESİ OLAN MAVİ ZEMİN ÜZERİN DE Kİ TERAZİDİR. MAVİ ZEMİN ÖZGÜRLÜK RENĞİDİR GÖKYÜZÜNÜN RENGİDİR .. HİÇ EĞİLMEDİM KIBRIS TÜRK HALKI NIN ÖZGÜRLÜK KAVGASININ . ADALET EŞİTLİK VE EGEMENLİĞİ İÇİN SİYASİ MÜCADE VERMEYE DEVAM EDİYORUM. BENİM DÜZEYİN DE İKİNCİ BİR BAĞIMSIZ SİYASETCİ, BENDEN SONRA ÇIKARMI? BİLEMEM AMA BEN OLAĞAN ÜSTÜ TARZIMLA HALEN KIBRIS TÜRK HALKI NIN EGEMENLİK MÜCADELESİNİN KAZANILMASI YOLUNDA EVRENSEL İLKELERİ SAVUNARAK ARŞ İLERİ VATAN İMDADINA DİYORUM''...dedi kendisini seviyoruz ve dilerimki Lefkoşa bir şans verir..Yolunuz açık olsun,başarılar dilerim.

Sayın İsmail Arter: Son anda dengeler değişiyor gibi biraz daha gayret ederseniz Başkanlık çantada keklik olabilir her an...Magusada ÇTP'nin kızgınları size destek için çalışanların sayısı gittikçe artmakta UBP nin desteğide cabası haaa gayret olasılık yüksek..Başarılar dilerim, yolunuz açık olsun...