Temsilcimiz Galatasaray B Grubu'nda İspanya'dan Real Madrid, İtalya'dan Juventus ve Danimarka'dan Kopenhag takımları ile eşleşti.
... İŞTE GRUPLAR ...
A GRUBU
* Manchester United
* Shakhtar Donetsk
* Bayer Leverkusen
* Real Sociedad

B GRUBU
* Real Madrid
* Juventus
* GALATASARAY
* Kobenhavn

C GRUBU
* Benfica
* Paris Saint-Germain
* Olympiakos
* Anderlecht

D GRUBU
* Bayern Münih
* CSKA Moskova
* Manchester City
* Viktoria Plzen

E GRUBU
* Chelsea
* Schalke 04
* Basel
* Steaua Bükreş

F GRUBU
* Arsenal
* Marsilya
* Dortmund
* Napoli

G GRUBU
* Porto
* Atletico Madrid
* Zenit
* Austria Wien

H GRUBU
* Barcelona
* Milan
* Ajax
* Celtic


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki grubu ve rakipleri belli oldu. B Grubu'nda yer alacak Aslan, Real Madrid, Juventus ile bir üst tura çıkmanın mücadelesini verecek. İşte Aslan'ın rakipleri ve şifreleri:

REAL MADRID
Kadrosuna şu sıralar Gareth Bale'i katarak 538 milyon Euro'luk değerini 638'e çıkartma niyetindeki Real Madrid, son iki sezondaki futbolunu bu sezon sergileyemecek gibi. Mourinho'nun yerine Ancellotti ile anlaşan eflatun beyazlılar, La Liga'da oynadığı iki maçta 6 puana ulaşsa da, oynadığı futbolla taraftarına umut veremedi. Ronaldo, Ramos, Benzema, Mesut, Modric, Di Maria belli başlı yıldızları. Ronaldo'nun tek başına bir takım olduğu da göz önünde bulundurulursa Şampiyonlar Ligi'nin en önemli 4 favorisinden biri olduğu yadsınamaz bir gerçek.

JUVENTUS
Serie A'yı son iki sezondur şampiyon olarak tamamlayan Juve, hücum hattını Carlos Tevez transferiyle güçlendirdi. Sezona ise İtalya Süper Kupası'nda Lazio'yu 4-0 ile geçerek hızlı girdiler. Antonio Conte'nin ekibi geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde, daha sonra şampiyonluğa uzanacak olan Bayern Münih karşısında veda etmişti.

KOPENHAG
Danimarka Ligi'ni en yakın rakibinin 5 puan önünde şampiyon olarak tamamlayan Kopenhag sezona pek de iyi başlayamadı. Oynadığı 6 maçta 3 beraberlik, 3 yenilgi alan mavi beyazlılar sezona Olof Mellberg ve Marvin Pourie transferleriyle başladı. Danimarka temsilcisi Napoli ve Real Sociedad gibi nispeten güçlü rakiplere oranla nispeten daha tercih edilebilir duruyor. 
Editör: TE Bilisim