Haber: Mustafa YAĞAN


YDÜ GENÇ ERKEKLERİ FARKLI GALİP

DARBAZ 17 – YDÜ 29
Yer: Atatürk Spor Salonu
Hakemler: Ender Öztunca, Ayten Karayusufoğlu
İlk Devre: 9 – 12
DARBAZ: Hasan, Berkant (1), Berk, Ahmet (1), Muhittin, Batıhan (3), Mevlüt (2),
Eren, Emre (9), Mustafa (1), Mert
YDÜ: Ferdi, Görkem (5), Süreyya, Tahir (3), Muhammet (5), Yunus (2), Atilla (6),
Kaan (1), Arda (2), Sena (1), Burak, İbrahim (4).

Gençler Hentbol Liginin sonuna doğru yaklaşırken Erkeklerde Atatürk Spor Salonunda Darbaz ile YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya YDÜ hızlı başladı ve ilk devreyi 12 – 9 üstünlükle tamamladı. Darbaz ikinci devrede de YDÜ oyuncularını durduramayınca müsabakadan 17 – 29 mağlup ayrıldı. YDÜ’de Görkem ve Muhammet beşer Atilla ise altı gol atarak takımlarının farklı galip gelmesinde katkı sağladılar.

UKÜ GENÇ BAYANLARI ARENA’DA ÇOK FARKLI
UKÜ 48 – DAÜ 9
Yer: UKÜ Arena Spor Salonu
Hakemler: Murat Özyay, Mehmet Ünalmış.
İlk Devre: 21 – 8
UKÜ: Betül (5), Büşra, Raife (3), Emine (6), Biray, Nusdeniz (9), İremsu, Melisa (12), Azize (5), Ayşe (8), Didem.
DAÜ: Emine (4), Meryem, Hatice, Omay, Şenay, Özlem, Nazlı, Merve, Cemile (2), Ayşe, Büşra (3).
Genç Bayanlar Hentbol Ligi’nde UKÜ (Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi) bayanları ligteki playoflar öncesi sondan bir önceki maçını DAÜ (Doğu Akdeniz Üniversitesi) bayanlarını farklı mağlup etti. Karşılaşmanın ilk devresini 21 – 8 tamamlayan UKÜ bayanları, ikinci devreye de hızlı başladı ve karşılaşmadan 48 – 9 gibi çok farklı bir skorla galip ayrıldı. UKÜ’de Melisa attığı oniki golle takımının ve gecenin en skorer ismi oldu.


LEVENT BAYANLARI ŞAHLAN’I GEÇTİ

LEVENT 24 – ŞAHLAN 17
Yer: UKÜ Arena Spor Salonu
Hakemler: Varol Baykara, Ulviye Beşe
İlk Devre: 12 – 8
LEVENT: Sibel, Duygu, Hüsne (2), Özlem (7), Gülem (2), Hayat, Mercan, Vijdan, Sevilay, Melisa (2), Esra (11), Arzu, Beyza.
ŞAHLAN: Şerife, İpek (1), Fatma (1), Hatice (5), Sultan (2), Hatice, Nuray, Melek (3), Gülçin, Kardelen (5), Merve.

UKÜ (Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi) Arena Spor Salonu’nda oynanan gecenin ikinci maçında Levent ile Şahlan karşılaştı. Her iki takımda maça istekli ve arzulu başladı. Karşılaşmanın yirminci dakikasından sonra Levent bayanları yakaladıkları pozisyonları gole çevirmeyi başarınca ilk devreyi 12 – 9 üstün tamamladı. İkinci devrede Şahlan bayanları her ne kadar farkı kapatmak isteseler de Levent bayanları buna engel oldular. Levent bayanları özellikle ikinci devredeki iyi savunmasıyla farkı gider açtı ve müsabakadan 24 – 17 üstünlükle ayrıldı. Levent adına gecede yıldızlaşan Esra attığı onbir golle takımının galibiyetine katkı sağladı.




 
Editör: TE Bilisim