Yenicami Spor Akademisi U-15 futbolcuları bugün saat 14:00’de Eziç Restoran’da Şampiyonluk yemeğinde antrenörleri ve YAK Başkanı Okay Perçinci ile  bir araya geldi.

Şampiyonluklarının ardından düzenlenen yemekte bu yıl vatani görevini yapmak için ayrılan antrenörlerine veda eden futbolcular duygulu anlar yaşadı.

Bir yıllığına vatani görevlerini yapmak üzere futbolculara veda eden Burcan Cantaş, Ali Samancıoğlu ve Hakan Özkan yemekte konuşma yaparak, genç futbolculara önümüzdeki sezon için başarı dilediler.

‘HİZMET ETMEYE DEVAM EDCEĞİZ’
BURCAN CANTAŞ

Akademi U-15 Şampiyonu futbolcularına geçici süre veda ediyoruz. Yönetim kurulumuz ile birlikte yorucu bir sezon geçirdik. Hedefimiz her zaman olduğu gibi Yenicami Akademi olarak YAK’a oyuncu yetiştirmektir. Bunu da en doğru şekilde yaptığımıza inanıyorum. 4 yıldır final oynuyoruz. Ailelere bize duyduğu güven ve verdikleri destek için çok teşekkür ederiz. Özelde YAK genelde Kıbrıs Türk toplumuna hizmete devam edeceğiz. Bir yıl vatani görevimizi tamamladıktan sonra kaldığımız yerden hizmete devam edeceğiz.

‘BURAYI EVİM GİBİ GÖRDÜM’
ALİ SAMANCIOĞLU

İki yıl boyunca Yenicami Akademi’de bulunmanın onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Burayı evim, ailem olarak gördüm. Vatani görevimi tamamladıktan sonra yeniden ailem içerisinde olacağım. Yeni sezonda YAK Akademi ve futbol takımına da başarılar diliyorum.


‘ARAMIZDAKİ DAYANIŞMA VE DİYALOG KARDEŞLİKTEN ÖTE’
HAKAN ÖZKAN

Hayatım boyunca yaşadığım en gurur verici olaylardan biri de Yanicami Akademi’de olmak ve buraya hizmet etmektir. Bu benim ilk tecrübemdi. Unutmayacağım anılarla bırakıyorum Akademiyi. Ama vatani görevimi tamamladıktan sonra yeniden geri döneceğim adres de Yenicami Akademi’dir. Emin olun ki geri dönmeyi sabırsızlıkla bekleyeceğim. Bizden sonra görevi devir alacak hocalara da başarılar dilerim. Buradaki ortam aile ortamımızdan farksızdı. En önemlisi de hocalar arasındaki dayanışma ve diyalog kardeşlikten öteydi. Herkesi çok özleyeceğim.

‘ANTRENÖRLER YETİŞTİRİYORUZ’
BAŞKAN OKAY PERÇİNCİ

Bugün burada hem şampiyonluk hem de veda yemeği için toplandık. Akademi’yi geleceğin futbolcularını yetiştirmek için kurduk. Şuan çok yetenekli futbolcular yetiştiriyoruz. Futbolcu yanında artık Kıbrıs Türk futboluna antrenörler de yetiştirmeye başladık. Vatani grevini yapmak üzere aramızdan geçici süreliğine ayrılan hocalarımızı bir yıl sonra yine Akademi’de görmeyi ümit ediyoruz.


 
Editör: TE Bilisim