banner174
banner151

Zerrin Üstel’den Kalkanlı Yaşam Evi’ne ziyaret

 Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle  Kalkanlı Yaşam Evi’ni ziyaret etti.

21 Mart 2023 Salı 08:47
Zerrin Üstel’den Kalkanlı Yaşam Evi’ne ziyaret

Ziyarette yaşlılarla sohbet eden Zerrin Üstel, Kalkanlı Yaşam Evi Sorumlusu Sevgi Öksüz’den bilgi de aldı.

Yaşlılar haftası nedeniyle Lapta Huzur Evi’nin ardından Kalkanlı Yaşam Evi’ni ziyaret ettiklerini kaydeden Üstel, yaşlılarla sohbet etme ve vakit geçirme imkanı bulduklarını ifade etti.

Zerrin Üstel, baş tacı olan yaşlıların sadece böyle günlerde değil her zaman hatırlanmasını diledi.

Zerrin Üstel’e ziyaretinde Lapta , Alsancak Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser  Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Meray Dürüst,  UBP’nin 6 İlçe örgütünün kadın kolları üyeleri de eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner188

banner146