banner174
banner151

YÖDAK’tan YÖK’e ziyaret…

YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı ve YÖDAK üyeleri Prof. Dr. Ali Ünyayar, Prof. Dr. Hasan Amca ve Prof. Dr. Zafer Ağdelen’den oluşan heyet, Ankara’da Yükseköğretim Kurulu'nu (YÖK) ziyaret ederek Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş ile görüştü.

28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:02
YÖDAK’tan YÖK’e ziyaret…

YÖDAK’tan verilen bilgiye göre, YÖDAK Başkanı Avcı tarafından yapılan açıklamada, yapılan ziyaretin oldukça samimi bir ortamda gerçekleştiği belirtilerek, görüşmede KKTC yükseköğretiminin ileriye taşınması adına yapılması gerekenlerin konuşularak istişare edildiği, KKTC üniversitelerinin yeni programlarına onay verilmesi, denklikteki tıkanıkların aşılması ve YÖK’ün tüm birikim ve teknik altyapısından yararlanılması konularında çok olumlu görüşmeler yapıldığı vurgulandı.

YÖDAK Başkanı Avcı, YÖDAK heyetini kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı Başkan Vekili Prof. Dr. Haldun Göktaş’a teşekkür ederek, YÖK’ün KKTC üniversitelerine vermekte olduğu desteğin ve YÖK ile iş birliğinin artarak devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner192

banner184

banner181

banner178

banner188

banner146