Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda alkollü içki tesiri altındaki sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Belediyelerin pazar yerlerinde prostat kanseriyle ilgili ücretsiz tarama testi yapılacak Belediyelerin pazar yerlerinde prostat kanseriyle ilgili ücretsiz tarama testi yapılacak

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Barış Aygün (E-21), bu sabah saat 01.30 sıralarında, Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda Köpek Barınağı yakınlarında GP 632 plakalı araçla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybedip, orta refüjün bordur taşlarına çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Yoldan çıkan araç, 4 metre derinliğindeki su menfez çukuruna çarptıktan sonra takla atıp, tavanı üzerinde durdu.

Kaza sonucu, alkollü olduğu tespit edilen araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Emre Hacıhasanoğlu (E-19) ve Enes Aygün (E-25) Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yolcular acil serviste, araç sürücüsü ise yapılan ameliyatın ardından cerrahi serviste müşahede altına alındı.

Editör: Haber Merkezi