YDÜ’den verilen bilgiye göre, Güvenlik Akademisi; Yakın Doğu Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Umut Koldaş ve Yakın Doğu Enstitüsü danışmanı Ercan Çitlioğlu tarafından yürütülecek.

Türkiye ile Kıbrıs’tan konularında uzman akademisyen, üst düzey bürokrat, diplomat, politika yapıcı ve uygulayıcıların konuşmacı olarak katılacağı Güvenlik Akademisi, 12 Kasım - 14 Ocak 2017 tarihleri arasında “Uluslararası Güvenlik Ve Kriz Yönetimi / Yeni Güvenlik Konsept ve Uygulamaları” başlığıyla yapılacak.

Sertifika programı, o tarihler içerisinde her Cumartesi günü Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Salon 4’te, 10.00 – 13.30 saatleri arasında yer alacak.

Güvenlik Akademisi’nde, “eski sorunların yeni boyutlarının yanı sıra kent güvenliği, trafik, iş güvenliği, siyasi güvenlik, kimliklere bağlı güvenlik konuları, inanç güvenliği, uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı geliştirilmesi gereken önlemler ve göç” gibi güvenlik konuları uzmanlarla birlikte değerlendirilecek.

Güvenlik Akademisi’ne ve diğer Yakın Doğu Enstitüsü kısa dönemli eğitim programlarına kayıt için daha detaylı bilgiye www.neu.edu.tr web sayfasından, [email protected] e-posta adresinden, Yakın Doğu Enstitüsü facebook sayfasından ve 223 64 64 (dahili 532) ile 0533 829 97 36 numaralı telefonlardan ulaşılabiliyor.
Editör: TE Bilisim