Ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti siyaset sahnesine alternatif bir parti olma iddiasıyla kuruluş çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız. 7 Ekim Cuma günü birbirinden kıymetli 175 kurucu üyemiz ile içişleri bakanlığına yaptığımız müracaat ile partimiz tescili gerçekleşmiş bulunmaktadır.
Öncelikle tüm baskı ve yıldırma çabalarına rağmen onurlu bir duruş sergileyen tüm kurucularımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Ülkemizde yıllardır özlemi duyulan adalet ve her alandaki adil yönetim anlayışını vazgeçilmez kuralımız olarak belirledik. 3355 km2 lik ülkemiz coğrafyasında YeşilırmaktanDipkarpaz’a kadar halkımızın birikmiş olan sorunlarını çözmeye kararlıyız.
Başta hayvancımızın, seracımızın, esnafımızın, özel sektör çalışanlarımızın ve geleceğimizi emanet edeceğimiz gençliğimizin sesi olma ve geleceklerini garanti altına alma Yeniden Doğuş Partisi’nin en önemli ilkesi olacaktır. Sosyal devlet olmanın en önemli koşulu olan tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yurttaşlarımıza yaşamın her alanında fırsat eşitliğini sağlayıp devletin imkanlarından eşit nimet eşit külfet anlayışı ile faydalanmalarını sağlayacağız.
Önümüzdeki günlerde yurttaşlarımızın yaşadıkları yerlerde ayaklarına giderek onlarla bütünleşmeye çalışacağız. Siyasete yeni bir renk yeni bir ivme ve ahenk getirerek alışılagelmiş ezberleri bozma iddiasındayız.
Bunu gerçekleştirirken yaşamın her alanında adalet ilkesi ve hakça paylaşımı insanlarımızın hizmetine sunacağız.


Yeniden Doğuş Partisi Basın Bürosu

Editör: TE Bilisim