"Hukukçularımızın talep edeceği yeni bir raporla adalet ışığı bekleyeceğiz" "Hukukçularımızın talep edeceği yeni bir raporla adalet ışığı bekleyeceğiz"

içerisinde doyuma ulaşmasını beklediğini ve şu anda piyasada alabileceği miktarda mandora ürününü aldığını anlattı. Oğuz, valensiyayla ilgili de fiyat açıklandıktan sonra Cypfruvex’in üzerine düşen mükellefiyeti yapacağını belirtti.

-“Bizim içim sektör bir bütün”

Tüccarların da, ülkede ihracat yapan her işletmenin de yanında olduklarını dile getiren Oğuz, “Nihai olarak bizim içim sektör bir bütün” diyerek, ayrım yapmadıklarını vurguladı. Görevlerinin bayrağı daha yukarıya çıkarmak olduğunun altını çizen Bakan Oğuz, üretimin devamlılığının birinci öncelikleri olduğunu kaydetti.

“Sektör rahat olsun” diye konuşan Bakan Oğuz, sektörü yakından takip ettiklerini, sorunlara gününde müdahale etmeye çalıştıklarını, diyaloğa her zaman hazır olduklarını belirtti. “Bizim için önemli olan KKTC, üretim devamlılığı” vurgusu yapan Oğuz, ülkenin ihracatında önemli bir yeri olan narenciyeye sahip çıkacaklarını kaydetti.

Bu sene ürün anlamında rekolte düşük olsa da ücretlendirme anlamında bereketli, verimli bir yıl olmasını temenni eden Oğuz, gelecek sezonlarda üretimin artarak, devam etmesini diledi.

Haber: Afet İlban Fotoğraf: Süleyman Önal

Editör: Haber Merkezi