banner174
banner151

Vakıflar ve Din İşleri'ne yeni atamalar

Vakıflar Örgütü ve Din İşleri Dairesi Yönetim Kurulu, Bakanlar Kurulu kararıyla yeniden oluşturuldu.

09 Ekim 2022 Pazar 12:27
Vakıflar ve Din İşleri'ne yeni atamalar

Vakıflar Örgütü ve Din İşleri Dairesi Yönetim Kurulu, Bakanlar Kurulu kararıyla yeniden oluşturuldu.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 7 kişilik kurulda halen var olan 4 kişi görevine devam edecek, 3 kişi ise yeni atandı.

Vakıflar Örgütü ve Din İşleri Dairesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşturuldu.

“1.Selahaddin Bayırkan (Başkan-devam), 2. Mustafa Tümer (Üye-devam), 3. Mehmetali Ekemen (Üye-devam), 4. Mehmet Ortak (Üye-devam), 5. Aydın Amca (Üye), 6. Hakan Moral (Üye), 7. Mehmet Emin Yeltekin (Üye)”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner188

banner146