Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, yaptığı hayır işleri ile Vakıflar’ın bir marka haline gelmeye başladığını ifade ederek, “Biz Vakıfları sahiplenirsek çok güzel işler ortaya çıkacak. Bu konularda kadınlara daha fazla görev düşüyor” dedi.
Prof. Dr. Benter, 8 Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında, kurum çalışanı kadınlara yönelik Saray Otel’de yemek verdi. Yemeğe, Vakıflar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gökçebağ ile İdari İşler Şube Müdür Vekili Erhan Soykut da katıldı.
Benter, yemekte yaptığı konuşmada, kadınların değerinin sadece bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini belirtti.
Vakıflar İdaresi’nin her bölümde kadınların çok önemeli görevlerde bulunduğunu ifade eden Benter,Vakıflar’ın başarısında kadınların çok önemli payı olduğunu kaydetti. Vakıflar İdaresi’nin yeniden yapılanma sürecine girdiğine değinerek, bu süreçte en önemli konunun Vakıflar’a sahip çıkmak olduğunu dile getiren Benter, “Vakıflar’ı daha iyiye getirmek için Vakıflar’a sahip çıkmamız lazım” dedi. Vakıflar İdaresi’nin yaptığı hayır işleri ile bir marka haline gelmeye başladığını ifade eden Benter, “Biz Vakıfları sahiplenirsek çok güzel işler ortaya çıkacak. Bu konularda kadınlara daha fazla görev düşüyor. Çünkü, kadınların sahiplenme duygusu erkeklerden daha güçlüdür, sahiplenmeyi yayınız.Yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Kısa zamanda çok işler başarıldı, daha da olacak. Hepinize başarılar dilerim” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim