Polis, saat 09.30 sıralarında, Lefkoşa’da şüpheli hareketlerinden dolayı üzerinde ve el çantasında yapılan aramada yaklaşık 12 gram hintkeneviri olduğuna inanılan madde bulunan O.E.A.’nın (E-24) tutuklandığını açıkladı.
Gönyeli’de ise saat 11.00 sıralarında evinde yapılan aramada yaklaşık 4 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunan C.C.A.(E-30) tutuklandı.
Olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH TASARRUFU, KULLANMA, PATLAYICI MADDE TASARRUFU, KULLANMA 
Gönyeli’de faaliyet gösteren Avcılık Atıcılık Federasyonu’na ait atış poligonunda, KKTC vatandaşı olmayan ve atıcılık sporcu lisansı bulunmayan bir şahsa tabancayla atış yaptırdığı tespit edilen M.P.(E-58) ile meseleyle bağlantısı olduğu tespit edilen Y.R.(E-31) tutuklandı.
27 Ocak’ta yaşanan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

AKACAN’IN YARALANMASIYLA İLGİLİ 3 KİŞİ TUTUKLANDI
Beylerbeyi’nde Mehmet Akacan’ın açılan ateş sonucu ayağından yaralanması meselesi ile ilgili olarak yürütülen geniş çaplı soruşturma kapsamında zanlı olarak görülen K.S.(E-27), M.B. (E-37) ve S.G.(E-55) tutuklandı.
31 Ocak’ta yaşanan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kasaplar Birliği eylem başlatma kararı aldı Kasaplar Birliği eylem başlatma kararı aldı

VAHİM ZARAR
Altınova’da tartıştığı eşinin boğazını sıkıp, eşini darp eden ve burun kemiğinin kırılmasına sebep O.Z.(E-23) tutuklandı.
Dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi