A-AA+

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Ünal Üstel'in başbakanlığında kurulan UBP-DP-YDP hükümetinde İçişleri Bakanı olarak görev alan Ziya Öztürkler, BRT ekranlarında yayınlanan ’18. Saat’ adlı programa telefon bağlantısı ile katıldı.

Öztürkler, kabineye girdiğini Üstel’in canlı yayında yaptığı açıklamayla öğrendiğini ifade ederek, “Üstümüze düşen, ülkemiz için elimizden geldiğince hizmet etmektir” dedi.

Öğretmen sendikaları, Çarşamba günü KHK önünde oturma eylemi yapacak Öğretmen sendikaları, Çarşamba günü KHK önünde oturma eylemi yapacak

Öztürkler, hiçbir zaman ‘beni şu göreve atayın’ şeklinde bir yaklaşımda bulunmadığını söyleyerek, şöyle konuştu:

“Bunun hep Başbakanların takdiri olduğunu ve görev verilince de en iyi şekilde yerine getirilmesi şeklinde bir noktada durdum. Bu görevi de biraz önce öğrendim. Mutlu oldum. Bu yolda yürümekten, ülkeye hizmet etmekten zaten bu basamaklara gelirken milletvekili olurken hep devletimize hizmet, gerek komitelerde olsun gerek bakanlık olsun. Bunlar bir bayrak yarışıdır. Şu anda bu zorlu dönemde bayrak bize verildi. Bize de düşen ülkemizin önünü açabilmek için var olan sıkıntıları çözebilmek için elimizden geldiğince mücadele etmektir. Kapım herkese açıktır. Birlik, beraberlik içerisinde ülkeye hizmet adına düzgün bir şekilde yapabileceğimden herkes emin olabilir. Zaten beni tanıyanlar çalışma ahlakımı ve disiplinimi iyi biliyorlar.”

Editör: Haber Merkezi