Akademi Kıbrıs’tan yapılan açıklamada yoğun katılım ve özellikle diğer üniversitelerden gelen talep nedeniyle kayıtların bir hafta süreyle uzatıldığı belirtildi.

Siyasetten insan kaynaklarına, hukuktan bilişime, kişisel gelişimden medyaya çok geniş bir yelpazede uzmanları ülkemize taşıyan “Akademi Kıbrıs Seminerleri” yoğun ilgi görüyor.
Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda Akademi Kıbrıs’ın düzenlediği farkındalık seminerleri, binlerce öğrenciye yeni ufuklar açıyor.

Çok sayıda gencin katıldığı son seminerde, TC Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Dr. Cemalettin Kömürcüile Bilkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Akif Kireççi’nin sunumları yer aldı.
Cemalettin Kömürcü'nün "Kariyer Planlaması" konulu dersi ile başlayan seminerde, geçmişten günümüze imkanların değişim süreci konuşuldu, kariyer planlamasında üniversite diplomasının tek başına yeterli olmayacağı üzerinde duruldu. Dr. Kömürcü, öğrencilerin entelektüel gelişimi için okumanın önemine dikkat çekti.
Kömürcü’nün ardından Bilkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Akif Kireççisöz aldı.
"Yeni bir tarih tasavvuru" konulu dersi ile katılımcılara dünya ve Türkiye tarihindeki dönüm noktalarını anlatan Doç. Dr. Kömürcü, yeni bir tarih algısının oluşturulmasının gereğini vurguladı, Türkiye’nin teknolojideki yerine değindi. Öğrencilerden gelen sorular üzerine sunumu uzatan Kireççi, pekçok konuda önemli açıklamalar yaptı.
Akademi Kıbrıs’tan yapılan açıklamada yoğun katılım ve özellikle diğer üniversitelerden gelen talep nedeniyle kayıtların bir hafta süreyle uzatıldığı belirtildi.

Salih Kapusuz geliyor


Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ana sponsorluğunda, Akademi Kıbrıs’ın düzenlediği ve Yakın Doğu Üniversitesi’nde sürdürülen farkındalık seminerine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz da konuk olacak.
13 Nisan Cumartesi günü Kütüphane Salon1’de Salih Kapusuz’un konuşacağı seminerin yine yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim