CTP-BG Güzelyurt İlçesi üç köyde başlattığı köy ziyaretleri ile seçim startını verdi. Serhatköy, Yayla ve Yukarı Bostancı’ya ekipler halinde giden CTP Heyetleri yurttaşların sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaştılar.
Köy ziyaretlerinde konuşma yapan CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali, Milletvekilleri Fatma Ekenoğlu ile Mehmet Çağlar ve İlçe sekreteri Vasfi Candan, UBP içindeki koltuk kavgasının erken seçimi getirdiğini ve halkımızı büyük bir eziyetten kurtardığını ifade ettiler.
Hükümete gelirken verdikleri sözlerin tam tersini uygulayan UBP’nin dört yılı halkımıza zehir ettiğini belirten konuşmacılar, insanımızı hayatından bezdirenlerin artık halkımızın içine çıkacak yüzlerinin kalmadığını belirttiler. Halkımızın yüzünü artık CTP’ye döndüğünü, UBP’den kurtulmaya kararlı olduğunu gördüklerini ifade eden konuşmacılar, CTP’nin önümüzdeki dönemde tek başına iktidar olacağını söylediler.
KÖYLÜLER: DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI
Toplantılarda söz alan köylüler narenciye ve patates üretiminin artık sürdürülemez olduğunu, borç batağına sürüklendiklerini, başta elektrik olmak üzere birçok girdi maliyetinin arttığını ama ürün bedellerinin yerinde saydığını belirterek işsizlikten ve pahalılıktan yakındılar. Artık dayanacak güçlerinin kalmadığını söyleyen köylüleri UBP’yi alaşağı etmekten başka çareleri kalmadığını ifade ettiler.

Editör: TE Bilisim