Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Savaşan, UBP’nin 46’ncı yıl dönümüyle düzenlenen resepsiyon sonrası açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Savaşan, gururla yıl dönümünü kutladıklarını belirtti.

Sahte diploma aldığı iddia edilen Morozova 3 gün tutuklu kalacak Sahte diploma aldığı iddia edilen Morozova 3 gün tutuklu kalacak

“UBP’NİN İKTİDARDA OLMADIĞI ZAMANLARDA YAŞANANLARI UNUTMAYALIM!”

Her siyasi parti gibi UBP’nin de eleştirilecek taraflarının bulunduğuna işaret eden Savaşan, ülkede atılan bütün büyük adımlar ile yaratılan eserlerin hemen hemen hepsinde UBP’nin imzası bulunduğunu belirtti. Savaşan,  UBP’nin iktidarda olmadığı zamanlarda ise ülke insanına yaşatılanların göz önüne alındığında, UBP’nin Kıbrıs Türk Halkı için ne denli büyük bir gereklilik olduğunun da ortaya çıktığını söyledi.

Savaşan tarafından yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

UBP’nin verecek sözü ve sözünü tutacak gücü vardır…

Kıbrıs Türk Halkı’nın uzun yıllar kararlılıkla sürdürdüğü Varoluş Mücadelesi’nin bir ürünü olan partimizin, Ulusal Birlik Partisi’nin 46’ncı kuruluş yıldönümünü büyük bir gururla kutladık.

Ulusal Birlik Partisi’nin, partimizin, Varoluş Mücadelesi’nin bir ürünü olduğu kadar, bu mücadelenin günümüz koşullarında ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çatısı altında sürdürülebilmesinin de en büyük gücü olduğu ortadadır.

Her siyasi parti gibi UBP’nin de eleştirilecek tarafları bulunsa da, ülkemizde atılan bütün büyük adımlar ile yaratılan eserlerin hemen hemen hepsinde imzası bulunduğu anımsandığında, iktidarda olmadığı zamanlarda ise ülke insanımıza yaşatılanlar göz önüne alındığında, Kıbrıs Türk Halkı için ne denli büyük bir gereklilik olduğu da ortaya çıkmaktadır.

Partimizin 46’ncı kuruluş yıldönümünde ve içinden geçmekte olduğumuz kurultay sürecimizde Kıbrıs Türk Halkı’nın Varoluş Mücadelesi’ni ilerletmek için partililerimizin birlik ve beraberliği korumak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu görmekten kıvanç duyuyorum.

Bu büyük ve şanlı ailenin bir ferdi olmaktan hissettiğim gururla; başta partimizin kurucuları olmak üzere, geçmişten günümüze görev yapan Genel Başkanlarımıza, Bakan ve Milletvekillerimize, Belediye Başkan ve Meclis Üyelerimize, PM ve MYK üyelerimize, İlçe Başkan ve YK üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve YK üyelerimize, Örgüt Başkanlarımız ve YK üyelerimize, muhtar ve azalarımıza, partimizin cefakar çalışanlarına ve elbette UBP’lilere ve aynı zamanda da UBP’ye güvenerek oy veren ve bizleri iktidara taşıyarak ülkemize hizmet etmemize vesile olan herkese en derin sevgi ve saygılarımı sunar, kuruluş yıldönümümüzün ülkemize ve partimize hayırlı olmasını dilerim.

Editör: Haber Merkezi