Tarım Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu’nun da belediye başkanlığını yaptığını anımsatan Gardiyanoğlu, belediyeciliği iyi bilen Amcaoğlu’nun kendilerine desteğinden mutluluk duyduklarını belirtti. Gardiyanoğlu son zamanlarda seçimler ile ilgili yapılan anketlere de değinerek, yayınlanan anketlerin doğru oranları göstermediğini belirtti. Sertoğlu’nun adaylığının geç açıklandığının altını çizen Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Gardiyanoğlu gelecek hafta açıklanacak olan anketle doğru sonuçlarında belli olacağını dile getirdi. Gardiyanoğlu yaptıkları ziyaretlerde Ulusal Birlik Partisi’nin tecrübesinin herkes tarafından bilindiğini gördüklerini de sözlerine ekleyerek, ‘bizim bu ipi göğüsleyeceğimiz inancı halkımızda vardır’ dedi.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu’da, sözlerine adaylara başarılar dileyerek başladı. Ulusal Birlik Partisi’nin Lefkoşa Türk Belediyesi’ndeki sorunları çözecek kadroyu oluşturduğunu gördüklerini dile getiren Amcaoğlu, Sertoğlu’nun seçimlerin galibi olduğu takdirde bu sıkıntıların en kısa sürede çözüleceğine inanç belirtti. Seçimlere kısa bir süre kala Ulusal Birlik Partisi’nin çalışma temposunu artırdığına dikkat çeken Amcaoğlu yapılan anketlerdeki küçük farkların da bu yoğun tempoyla kapanacağına inandıklarını dile getirdi.
Sertoğlu’nun çok iyi bir ekiple yola çıktığına da dikkat çeken Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Ali Çetin Amcaoğlu Ulusal Birlik Partililerin ve Lefkoşa halkının Hasan Sertoğlu’na tam destek vererek sorunların kısa sürede aşılabileceğini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim