UBP Girne Milletvekili adayları, seçim ziyaretleri çerçevesinde düzenledikleri köy gezilerine Pınarbaşı ve Edremit köyleri ile devam etti.

UBP’den verilen bilgiye göre, UBP Girne Milletvekili adayları Dr. Hasan Bozer, Dr. Ünal Üstel, Kutlu Evre, İzlem Gürçağ, Dr. Mehmet Tancer, Dursun Koç, Halit Dağman, Aziz Dayı ve Ahmet Arslan köy ziyaretlerini, UBP Girne Kadın Kolları ile birlikte gerçekleştirdi.

UBP Genel Sekreteri Necdet Numan ziyaretlerde yaptığı konuşmada, UBP’nin geçen dönemde çok hatalar yaptığını, yaklaşık 1 yıllık bir sürenin kurultay seçimleriyle harcandığını ifade etti.

UBP hükümetinin icraata başlayacağı dönemde parti içindeki 8 arkadaşları tarafından ihanete uğradıklarını ve hükümetten düştüklerini savunan Numan, 28 Temmuz’dan sonra yeniden iktidara gelebilmeleri ve yarım kalan projelerin tamamlanabilmesi için bölge halkının desteklerini talep etti.

Numan, DP-UG bünyesine geçen İlkay Kamil’in “Pınarbaşı yollarının asfaltlanmasında DP-UG’nin büyük katkısı olduğunu” belirtmesini de hayretlerle dinlediklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim