Ulusal Birlik Partisi Alsancak’ta aday tanıtım mitingi düzenledi.

UBP Genel Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre parti Genel Başkanı İrsen Küçük, yaptığı konuşmada partinin diğer partilerin aksine hiç değişmediğini söyledi.

Küçük, “Kurultayımız bahane edilmiştir. Kurultay sonrasında erken seçim gündeme gelmiştir. Hükümetimizin düşürülmesi gündeme gelmiştir. Ben Amerika’da, New York’ta, Washington’da Kıbrıs meselesini görüşürken, Sayın Cumhurbaşkanımızla 8 milletvekili, CTP-BG, DP ve TDP ile birlikte hükümeti düşürmüşlerdir" dedi.

Küçük, “UBP’nin güneşi altına vuracağınız mühürlerle bunlara derslerini vereceksiniz ve 28 Temmuz akşamı biz icraatlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu.

Küçük konuşmasında UBP’nin arkasında şaibe bırakmadığını belirterek, CTP-BG, DP, TDP’yi eleştirdi.

Halka, mühür vurma çağrısı yapan Küçük, “ Bu seçimler mühürsüz olmaz” diye konuştu.

Mitingde UBP Girne Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, UBP Girne İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulları da hazır bulundu.

Mitingin açılış konuşmasını yapan UBP’nin Örgütleme ve Eğitim’den de sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Teoman Kuran, UBP Girne İlçesi Milletvekili Adaylarını tek tek takdim etti.

Daha sonra UBP Girne İlçe Başkanı Necdet Numan, Meclis Başkanı Hasan Bozer ve Milletvekili Ünal Üstel birer konuşma yaptılar. 
Editör: TE Bilisim