Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs işbirliği ile düzenlenen “Cruise Katıl Kazan” kampanyasının son talihlisi Nurcan Volkan, Alaska'ya gidecek.

Mart sonuna kadar ALASKA yazıp 5555’e mesaj gönderen Nurcan Volkan hediyesini aldı.



Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs işbirliği ile düzenlenen “Cruise Katıl Kazan” son kampanyasında Alaska tatilini kazanan Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterisi Nurcan Volkan, “Tüm kampanyalara katıldım, ümidimi hiç kaybetmedim” dedi.
Karayipler, Bahamalar, Akdeniz, Güney Amerika ve Uzak Doğu tatil çekilişleri sonrasında Alaska fırsatı için Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri arasında yapılan çekilişle şanslı isim olan Nurcan Volkan unutulmaz bir tatil fırsatı yakalayacak.
Kampanyaya “ALASKA” yazıp “5555”e mesaj göndererek katılan müşteriler arasından, noter huzurunda yapılan çekilişle kazanan şanslı isim Volkan, rüya gibi bir tatilin sahibi olacak.
Kazandığı için çok mutlu olduğunu belirten Volkan şunları söyledi:
“Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs'ın ‘CruiseKatıl Kazan’ kampanyasını merakla takip ettim. Şansımı her seferinde denedim ve bunun için SMS attım. Ümidimi hiç kaybetmedim. Turkcell yetkilileri tarafından kazandığım söylenince şaşırdım ve birkaç kez tekrar tekrar sordum. Tatile eşimle gideceğiz. Hediye çekini almaya gelene kadar gideceğim bölgeleri araştırdım ve çok beğendim, merakla tatile çıkmayı bekliyorum.”
Şanslı isim Volkan, tüm dünyada gemi seyahati denilince ilk akla gelen ve milyonların tercihi olan Royal Caribbean International firmasının en büyük Cruise gemisiyle seyahat edecek.Nurcan Volkan, KANADA’nın muhteşem kıyılarını, VANCOUVER ve KOLOMBİYA şehirlerini ışıklar altında keşfetme şansı yakalayacak.
 
Editör: TE Bilisim