Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Gazimağusa İlçesinde partililerle biraraya gelerek, ikinci tur konusunda istişarelerde bulundu. 

Denktaş’a burada Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek, Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu ile Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter eşlik etti.  

 

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Mağusa İlçesi seçmenlerine ilk turda gösterdikleri başarı için teşekkür ederek ikinci turda hem katılım hem de destek açısından çok daha fazla çalışmamız gerektiğini hatırlattı.


Serdar Denktaş "Halk ilk turda tepkisini gösterdi. Her parti bu tepkinin değerlendirmesini yapacaktır. Şimdi artık yapılması gereken sandığa giderek nasıl bir görüşmeci istediğimizi ortaya koyma zamanıdır" dedi.


İkinci turda oy pusulasının sağında EROĞLU, solunda ise AKINCI vardır diye sözlerine devam eden Denktaş, partililerini sağ duyulu davranmaya ve sandığa giderek oylarını pusulanın sağındaki adaya vermeleri çağırısında bulundu.


Toplantıda söz alan bazı örgüt başkanları ilk turda tepkilerini gösterdiklerini, tepkilerinin birçok nedeni olduğunu,ancak ikinci turda tüm gayretlerini ortaya koyarak Dr. Derviş Eroğlu'nun sandıktan çıkması için çalışacaklarına ve bunu mutlaka başaracaklarına dair söz verdiler.

Editör: TE Bilisim