Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden Tripadvisor Rocks Hotel’e Mükemmeliyet Sertifikası verdi.

-Üstel; “Ülkemiz tanıtımında önemli bir payı elde tutan turizmin standartlarını daha yüksek bir seviyeye taşımak için çalışan otelcilerimizin herzaman yanındayız”

Dünyanın en büyük seyahat sitelerinden Tripadvisor üyelerinin oyları ile servis ve hizmet mükemmeliyet notunu 4.5 puana çıkaran Rocks Hotel “2012 Yılının En Mükemmel Hoteler Listesi” arasında yerini aldı.
Tamamen birbirinden bağımsız gezginlerce verilen puanlama ile düzenlenen seçmelerde “Mükemmeliyet Sertifikası” almaya hak kazanan Rocks Hotel’in sertifikası geçtiğimiz 2013 Şubat ayında gönderildi.

Girne Rocks Hotel Genel Koordinatörü Hasan Örek’i kutlayan Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel; “Müşterileri tarafından layık görüldükleri bu sertifikanın hem Rocks Hotel ailesi hemde Kuzey Kıbrıs için gurur verici olduğunu” belirtti.
Üstel; “Ülkemiz tanıtımında önemli bir payı elde tutan turizmin standartlarını daha yüksek bir seviyeye taşımak için çalışan otelcilerimizin herzaman yanındayız, Rocks Hotel gibi Ülkemizde hizmet veren tüm otelleri iyi hizmet verme yarışındaki özverili çalışmalarında kutluyor ve bu tip başarıların devamını diliyorum” dedi .

Daha öncede 4.5 puanla Girne Batık Gemi Müzesi’ni 2012 yılının “Müze Dalında Yılın En İyileri” sertifikasına layık gören seyahat sitesi www.tripadvisor.com.tr adresinden ziyaret edilebilir.
 
Editör: TE Bilisim