Müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduraraK hazırladığı kişiye özel tarifeleriyle abonelerinin yüzünü güldüren Telsim, aboneleri yurt dışındaki sevdikleriyle doya doya iletişim kurabilsin diye onlara özel bir Turist paketi hazırladı.

Telsim Turist paketi kapsamında, aboneler 8520'e TURIST yazıp SMS göndermeleri halinde, tüm dünya ve Türkiye yönüne keyifle kullanabilecekleri dakika, sms ve internet paketi kazanıyor.

Aboneler, tüm dünya ve Türkiye yönüne 50 dakikalık konuşma , 500 SMS ve 500 MB internet paketine sadece 25 TL’ye sahip oluyor. Daha sonrasında 14 TL ödeyerek paketlerini yenileyebiliyor.

Telsim aboneleri "QUOTA" veya "KOTA" yazıp 8520’ye sms göndermeleri karşılığında da kalan konuşma süreleri ile paketlerinde kalan sms miktarını öğrenebiliyor.

Kuzey Kıbrıs’ta tatilini geçiren Telsim müşterileri, Telsim’in kendilerine özel hazırladığı turist paketi sayesinde, hem yurt dışındaki sevdikleriyle hesaplı şekilde iletişim kuruyor, hem de Telsim ayrıcalığıyla yazın keyfine varıyor.
 
Editör: TE Bilisim