EN SON TEKNOLOJİ TELSİM’DE KEŞFEDİLDİ


Dünyanın teknolojisini müşterileriyle buluşturan Telsim, teknolojik ayrıcalıklarına bir yenisini daha ekleyerek, global konseptteki ilk mağazasını hizmete açtı.
Kuzey Kıbrıs’ın iletişim teknolojileri ile dijitalleşmesinde öncülük etme misyonuyla yenilenen Telsim Ortaköy Shop’un açılışı, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif tarafından yapıldı.
Açılışta Türkiye Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcılarından Sinan Kızıldağ ile Selçuk Karaçay ve Telsim Genel Müdürü Rasim Karas hazır bulundu.

KAŞİF: TELSİM’LE İLKLERİ YAŞADIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM
Açılışta konuşma yapan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, mobil iletişim sektöründe Telsim’le her zaman ilkleri yaşadığına vurgu yaparak, 1994 yılında bakanlık yaptığı dönemde Telsim’in mobil iletişimin adaya gelmesinde ilk müracaatı Telsim’in kendisine yaptığını ve yıllar sonra global konseptteki ilk mağazanın açılışında da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. En son teknoloji telefonları müşterilerin inceleyerek deneyimleyebilmesinin de bir yenilik olduğunu ifade eden Kaşif, dünyadaki 7000 Vodafone global konseptli mağazalardan bir tanesinin de ülkemizde açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. ,

KIZILDAĞ: DİJİTAL DÖNÜŞÜME LİDERLİK EDEN 7000 VODAFONE GLOBAL KONSEPTLİ MAĞAZALARIN İLKİ KIBRIS’TA AÇILIYOR
Türkiye Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcı Sinan Kızıldağ ise konuşmasında, dünyada 7000, Türkiye’de ise 1254 Vodafone global konseptli mağazanın bir tanesinin de Telsim’de açıldığı bilgisini verdi. Kızıldağ, dünyada dijital dönüşüme liderlik yapan Vodafone bünyesinde faaliyet gösteren Telsim’in, yeni konseptli mağazasının bugünkü açılışının ardından yakın gelecekte diğer Telsim mağazalarının da global konseptle yenileceğini söyledi. Kızıldağ, “Global konseptli mağazalarımız ile müşterilerimizin dijital ürünlere ve teknolojiye dokunarak, kullanarak en iyisini ve en hızlısını şeçmeleri için fırsat veriyoruz” dedi.

KARAS: HERKESİ YENİ MAĞAZAMIZDA EN SON TEKNOLOJİYİ DENEYİMLEMEYE DAVET EDİYORUZ
Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ise yaptığı konuşmasında, bir dünya markası olan Vodafone markası olan Vodafone dünyasının bir kurumu olan Telsim olarak ilk adaya geldikleri günden beri yatırım yaptıklarını ve müşterilerine bu yatırımı yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Karas, “Dünyada uygulanan global konsept mağaza ile birlikte teknolojiyi, yeni ürünleri ve hizmeti, bir kademe daha yükseltiyoruz. Müşterilerimiz dünya kalitesindeki hizmeti bu mağazadan alabilecek. Tüm halkımızı Telsim’in global konseptli yeni mağazamızı görmeye, en son teknolojileri deneyimlemeye ve test etmeye davet ediyoruz ” dedi.
Mağazanın açılışı ile birlikte gerçekleşen “Telsim Son Teknoloji Günleri”nin ilkine katılan teknoloji tutkunları Google Glass ile Giyilebilir Teknolojiyi, The Oculus Rift ile Sanal Gerçekliği, PlayStation 4 ile arttırılmış gerçekliği ve Vodafone 4G Smart4 Power ile süper interneti deneyimini adada ilk defa Telsim ayrıcalığı ile yaşadı.
Kuzey Kıbrıs’ın dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle hizmet veren shopta teknoloji tutkunlarının en son teknolojileri deneyimleyip, keşfedebileceği bir “Teknoloji Köşesi” bulunuyor. Mağazada ayrıca, her müşterinin ihtiyacına uygun tarifeyi sorgulayabileceği ve tarifelerle ilgili tüm sorularının cevaplarını bulabileceği bir “Tarife Köşesi” de hazırlandı.
Müşterilerin evlerindeki rahatlığı hissedebilmeleri için sıcak, samimi ve kaliteli bir ortam sağlanan Telsim’in global konseptteki ilk mağazasında, müşteriler için bir dinlenme alanı da bulunuyor.
 
Editör: TE Bilisim