Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu'nun girişimi ile başlatılan "Hade Temizleylim, Başarabiliriz" etkinliğine Telsim de destek veriyor.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, konuyla ilgili açıklamasında, çevre duyarlılığını tüm projelerde ortaya koyduklarını ve çevreyle ilgili her projenin içinde yer almaya önem gösterdiklerini kaydetti.

Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu’nun ulusal seferberlik halinde düzenleyeceği etkinliğe, Telsim ailesi olarak tam destek verdiklerini kaydeden Tanpınar, “Teknolojik imkanlarımızı da seferber ederek, bu önemli çevre kampanyasında en aktif ve en verimli şekilde yer alacağız” dedi. Fevzi Tanpınar, hedeflerinin, hem ülkeyi, hem de dünyayı gelecek nesillere daha temiz bir şekilde teslim edip, bu temiz ortamın sürdürülebileceği koşulları yaratmak olduğunu söyledi.

“Hade Temizleylim” sloganıyla gerçekleşecek etkinliğe katılmak isteyen Telsimli’ler, 5005’e, aralarda boşluk bırakarak ad, soyad ve bölge bilgilerini yazarak mesaj göndermesi gerekiyor.

Etkinliğe katılmak isteyenler, www.letsdoitnorthcyprus.net web adresinden de “Gönüllü 01” butonuna tıklayarak bireysel veya grup olarak kayıt yaptırabilir.
Editör: TE Bilisim