Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayları 28 Temmuz’da gerçekleştirilecek erken genel seçimlere yönelik çalışmalar kapsamında Lefkoşa’da Terminal bölgesinde kurulan açık pazarı ziyaret etti.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, esnaf ve vatandaşların sorunlarıyla görüşlerinin dinlendiği ziyarette, TDP’nin “Zamanı Geldi” adlı seçim bildirgesi ile aday tanıtım broşürleri dağıtıldı.

TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı ziyarette yaptığı konuşmada, üretimin bir ülke için olmazsa olmaz olduğunu belirterek, üretimden koparılan toplumların aydınlık bir geleceğinin olamayacağını vurguladı.

Özellikle son yıllarda hükümetlerin yerli üreticileri ve üretimi zor durumda bırakacak karar ve uygulamalara imza attıklarını, ekonomik anlamda sık boğaz edildiklerini savunan Çakıcı, bunun kendileri açısından kabul edilemez olduğunu söyledi.

TDP olarak özellikle yerli üretimin ve üreticilerin korunması ve desteklenmesi yönünde net bir duruşları olduğunu belirten Çakıcı, “Yerli üretimin ayakta kalması, korunması ve diğer üreticilerle rekabet edebilir düzeyde olması bizim açımızdan oldukça önemlidir” dedi. 
Editör: TE Bilisim