Coşkulu kalabalığın destek belirttiği Fellahoğlu, gördüğü ilgi karşısında duygulu anlar yaşadı. Kalabalığa seslenen Fellahoğlu, “Genç arkadaşlarım özellikle sizlere teşekkür ederim, bu zorlu yolda yanımda olduğunuzu bilmek gurur verici. 8 Nisan’da Lefkoşa’ya hep birlikte umut olacağız” dedi. Dayanışma etkinliğine çok sayıda partili ve Surlariçi’nde yaşayan sempatizanlar katıldı. Genel Başkan Özkan Yorgancıoğlu’nun da katılımcılara hitap ettiği buluşmada birlik, beraberlik mesajları verildi.

YORGANCIOĞLU: TEMİZ BİR KENT VE KALİTELİ BİR YAŞAM VAAT EDİYORUZ

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu konuşmasına, “Gördüğüm kadarıyla 7 Nisan’a kadar ve sonrasında birlikte çalışacağız. Bunun için sizlere teşekkür etmek istiyorum” diyerek başladı. CTP-BG’nin yerel yönetimlerde iktidarda olduğu bütün kentlerde yaşayanların verilen hizmetlerden memnun olduğunu, sadece vatandaş değil çalışanların da haklarını ve yatırımlarını aldığını söyleyen Yorgancıoğlu, “Daha düzenli bir kent, daha temiz ve haklarını gününde alan bir düzen vaat ediyoruz. Bu yüzden adayımız Kadri Fellahoğlu’na ve ekibine sonuna kadar güveniyoruz. Verdiğiniz destek için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

FELLAHOĞLU: DESTEĞİNİZ BANA GÜÇ VE UMUT VERDİ

CTP-BG’nin Lefkoşa Türk Belediye Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, kendisini desteklemeye gelen kalabalığın bu zorlu yolda kendisine ve ekibine güç verdiğini belirterek özellikle genç destekçilerine teşekkür etti. Fellahoğlu, “Yanımda olduğunuz bana omuz verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizlerle birlikte Lefkoşa’nın umudu olacağız. Bu yolu birlikte yürüyeceğiz” dedi. Bu şehirde yaşayan kimsenin son iki dönemde yaşatılanları hak etmediğini belirten Fellahoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Lefkoşa bizim evimiz. Bütün Lefkoşa’nın adayı olarak Surlariçi’ndeki döngüyü kıracağız ve başarıya birlikte ilerleyeceğiz. Ayrı gayrı yoktur. Bunu herkes bilecek. Aynı sokakların insanlarıyız, aynı gökyüzü altındayız. Bizi birbirimizden uzak kılmaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz. Mehmet Çelik, İbrahim Demir, Mehmet Kansu’ya gibi birçok isme buradan bir kez daha teşekkür ederim.”

Editör: TE Bilisim