Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ile GAÜ Rektörü Prof. Dr. Sadık Ülker’i kabul etti.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, kabul sırasında konuşan Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Girne Amerikan Üniversitesi’nin eğitim ve turizm alanında bir çok yatırımları olduğunu vurguladı ve özellikle turizm alanında işbirliği yapma arzusunda olduklarını söyledi.

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ise konuşmasında Turizm Bakanlığı’na atanan Faiz Sucuoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi ve Turizm Bakanlığı ile her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Akpınar, üniversitenin özellikle turizm alanında bir çok katkı yapabileceğini, bu alanda Turizm Bakanlığı ile istişare edip yeni projeleri hayata geçirebileceklerini ifade etti.

Akpınar, sağlık turizmi konusunda da projelerini hayata geçirmeye başladıklarını belirtti ve “Yarın hastanenin temel atma törenini gerçekleştiriyoruz, törende sayın bakanımızı da görmek arzusundayız” dedi. 
Editör: TE Bilisim