Ülkemizde gerçekleşen spor olaylarını sayfalarında toplayan Spor ekstra’da özel röportajlar yayında dünyadan spor haberleri de yer alıyor.

İlk sayısında KT Futbol Federasyonu’nun tüm faaliyetlerinin yer aldığı dergide Federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu’nun 2013-2014 Futbol sezonun değerlendirmesi de var. Çok özel fonograflarla KTSYD Kupası ile Süper Kupa sayfadaki yerlerini alırken, Merkez Hakem Kurulu’nun sezon öncesi hakemlere yönelik yaptığı seminer de geniş bir şekilde dergide yer alıyor.

Sporcu sağlığına önem veren dergi yöneticileri ülkemizin tek spor hekimi olan Dr Hikmet Yücel’e her sayısında yer vermeye devam edecek.

Aylık yayınlanacak olan Spor Ekstra ülkedeki büyük bir eksiklik olan yeri doldurmak için ata sporumuz olan binicilik sporunu ele alarak Binicilik Federasyonu Başkanı İlkay Astım ve Kuzey Kıbrıs Jokey Kulübü başkanı Zeki Ziya’nın görüşlerine de yer verdi.

KTSYD Başkanı Ogün Gençkaçmaz ile Dr Bülent Dizdarlı’nın konuk yazar olarak katkı koyduğu dergide birbirinden ilginç haberleri de bulabilirsiniz.

Aksa Enerji’nin katkıları ile Futbol Federasyonu’nun organize ettiği K-PET Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig ilk yarı fikstürünü de dergide bulabilirsiniz.


 
Editör: TE Bilisim