Kumarın, fuhuşun, kara para aklamanın ve her türlü kaçakçılığın ekonomik faaliyet olarak görüldüğü adamızın kuzeyi tam bir batakhaneye dönüştürülmüştür.

            Tıp bayramı nedeni ile Sn. Ertuğrul Hasipoğlu adamızın kuzeyinde Türkiye’nin kurdurduğu bu düzenin gerçeklerini bir kez daha itiraf etmiştir. Sn. Hasipoğlu açıklamasını dayandırdığı eski bakanın kim olduğu ile ilgili bilgi vermeyerek, bu düzenin bekçilerinin en tipik gizli dayanışmasını ortaya koymuştur. Düzenin haklılığını ortaya koymak için hükümet ve muhalefetin el-ele vererek yanlışları örtbas etmeye çalışması alışılagelmiş bir oyundur. Çocuklar gibi “o da yaptıydı” söylemi ile yanlışların içinden çıkılamaz.

            Adamızın kuzeyini tam bir sömürgeye döndüren zihniyet işbirlikçilik yarışında birbirlerine rekabet eder durumdadır. Ülkede gece kulüplerinde, fuhuş yaptırıldığı ve devletin de bundan vergi aldığı bilinen bir gerçektir. Fuhuşun varlığının devlet eli ile teşvik edilmesini Türkiye’nin dini bütün AKP hükümetinin adanın kuzeyinde izlediği ikiyüzlü politikayı ortaya koymakyadır.

            İnsanlık onurunu ayaklar altına alan, insanı alınır satılır bir meta olarak gören yöneticiler “muhabbet tellallığı” yaptıklarını itiraf etmekten de çekinmemektedirler.

            Sn. Hasipoğlu adamızın kuzeyinde AKP hükümetinin kontrolünde kadın ticareti yapıldığını, siyasi rejimin de bundan vergi alarak “muhabbet tellallığı” yaptığını resmen kabul ettiği gibi gelen giden hükümetlerin de bu anlayışı devam ettirdiğini vurgulamıştır. XXI. Yüzyılda Kıbrıs’ın kuzeyinde TC’nin kontrolünde yapılması tam bir rezilliktir. Kıbrıslı Türkler’i yok farz ederek, ülkeyi batakhaneye dönüştüren TC yetkililerini protesto ederken, Sn. Hasipoğlu’nun bu eski bakanın ismini de açıklamasını talep ederiz. 

Editör: TE Bilisim