Törenler sırasıyla; 02 Haziran 2022 tarihinde  İskele Bölge Müdürlüğü mükelleflerine yönelik olarak Sivil Savunma Teşkilatı İskele Bölge Müdürlüğü’nde, 07 Haziran 2022 tarihinde Güzelyurt Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu Rauf Raif Denktaş Salonu’nda, 09 Haziran 2022 tarihinde  Girne Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak, Girne Amerikan Üniversitesi International Congress Hall Salonu Girne’de, 14 Haziran 2022 tarihinde Lefkoşa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlık Karargahı Halı Sahası’nda, 16 Haziran 2022 tarihinde Gazimağusa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik olarak, Gazimağusa Rauf R. Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Dün akşam sonuncusu gerçekleştirilen Gazimağusa Bölge Müdürlüğü bünyesindeki halk örgütü mükelleflerine yönelik törene, Cumhurbaşkanı Ersin TATAR, Meclis Başkanı Zorlu TÖRE, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri ATAOĞLU, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun OĞUZ, Gazimağusa Milletvekili Şifa ÇOLAKOĞLU, Gazimağusa Kaymakamı Kemal SARPER, TC Lefkoşa Büyükelçiliği Gazimağusa Başkonsolosu İlyas ÇETİN, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla KARACA ve davetliler katıldı.

Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Ersin TATAR, Başbakanlığa bağlı olan Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ile sıkı bir çalışma içinde olduklarını kaydederek, teşkilatın; disiplinli ve özverili insan gücü ile KKTC devletinde en fazla otorite kurabilen, felaket anlarında gücü ve mobilitesi ile her yere anında yetişebilen güzide bir kurum olduğunu belirtti.

Halk örgütü mükelleflerine de devlet adına teşekkür eden Cumhurbaşkanı Ersin TATAR, böylesi görevlerin aslında emekliliği olmadığını, hayat devam ettiği sürece çalışmaların da süreceğini belirtti.

Konuşmaların ardından, Sivil Savunma Teşkilatı Gazimağusa Bölge Müdürlüğü’nde görev süresi sona eren Halk Örgütü mükelleflerine hizmet ve teşekkür belgeleri ile plaket takdimi yapıldı.

Rüstem Tatar üçüncü ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı Rüstem Tatar üçüncü ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Editör: Haber Merkezi