Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Kadın Kolları, LTB Belediye Başkan adayı ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının eşlerinin birbirlerini yakından tanımaları için bir tanışma toplantısı düzenledi.

Toplantıda UBP Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük’ün eşi Gülin Küçük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, bakan ve milletvekili eşleri de hazır bulundu.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, toplantı UBP Lefkoşa İlçesi Kadın Kolları Başkanı Süreyya Gürses’in açılış konuşmasıyla başladı. Süreyya Gürses bir seçim sürecine girildiğini ve bu seçimi kazanmak için çok çalışacaklarını ve bu seçim sürecinden de galibiyetle çıkacaklarına inandığını belirtti.

SERTOĞLU

UBP Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ise, tüm seçimlerin birlik ve beraberlik istediğini, hiçbir kimsenin tek başına seçim kazanmasının mümkün olamayacağını belirterek, “Ben 1992 yılından beri Ulusal Birlik Partiliyim. Partimiz tüm seçimlerde gerek partimizin genel başkanlarının, gerekse tüm yetkili organlarının, kadın kollarımızla ve gençlik kollarımızla birlikte tek bir vücut olarak tüm seçimlerden başarı ile çıkmıştır. Halkımızın da büyük desteğiyle her zaman seçim sandıklarından zaferle çıkan partimiz bu seçimden de zaferle çıkacaktır” dedi.

GÜLİN KÜÇÜK

UBP Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük’ün eşi Gülin Küçük de yaptığı konuşmada, toplantının amacının hem UBP Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Hasan Sertoğlu’nun eşi, hem de Belediye Meclis Üyesi Adaylarının eşleri ile tanışmak olduğunu belirtti.

Küçük, UBP’nin ülkenin en büyük ve en güçlü partisi olduğunu ve şimdiye kadar yapılan tüm seçimlerden başarı ile çıktığını belirterek, “Bu seçimi de kazanacağımıza inanıyorum. Hep birlikte mücadele ederek bu seçimden de zaferle çıkacağız” dedi.

Gülin Küçük, UBP’nin her zaman Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin varlığı ve esenliği için var olduğunu, hep Anavatan ile gönül birliği içerisinde hareket ettiğini ifade ederek, “Halkla bütünleşmiş, halkın içinden bir partiyiz. Onun için biz halkımızdan alacağımız desteğe güveniyoruz, bu desteği de alacağımıza inanıyoruz. Yarınlar mutlaka daha güzel olacaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim