Geçmiş Hükümetlerin ve şimdiki Hükümetin halka hizmet vermediklerini sadece kendi partililerinin bir kısmına ve kendilerine yönelik icraatlar yaptıkları hatırlatıldı.40 yıldır sürdürülen menfaat düzeninin artık sonlanması gerekliliği konusunda köylüler değişimden yana olduklarını söylediler.

Bu hükümetin bir umut hükümeti olarak desteklendiğini ve geçmiş Hükümetin de bu nedenle muhalefete düşürüldüğü hususunda açık ve net konuşmalar yapıldı.Köylülerin seçim döneminden sonra hiçbir siyasetçi tarafından ziyaret edilmediği hususunda tepkiler ortaya konuldu.

Köy gençlerinin işsizlikten ne yapacaklarını bilemediklerini ve ülkeden kaçmanın yollarını aradıkları ayrıca Hayvancı ve Ziraatla uğraşan kesimin de batma noktasında olmasının düşündürücü olduğu vurgulanırken,Hükümetin de icraat yapmaktan çok uzaklarda olması dile getirildi.Sürekli zam yaparak bütçe açığını kapatma düşüncelerinin artık çöktüğü görülmektedir.

SDP olarak bu görüşler doğrultusunda bize ilk seçimlerde destek verilmesi halinde bu olumsuzlukların yapılmayacağı ve tüm sorunların çözümünde halkın sorunlarının öncelik taşıyacağı anlatıldı.Halka birlikte halkın iktidarı olunacağı sözü verildi.Asla yalana dayalı bir düzen yaratılmayacaktır.Doğrularla Yeni KKTC’nin yeniden inşa edilmesi için projelerimizin hazırlandığı anlatılarak köylülerden olumlu yanıtlar geldi.

Köylülerle yeniden bir araya gelerek hazırlanacak olan projeleri kendilerinin onayına sunarak parti programının hazırlanacağı hususunda görüş birliğine varıldı.
 
Editör: TE Bilisim