Neriman Saygılı’ya yeni görevinde başarılar dileyen UKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet Seçim, Saygılı’nın görevinin zor ancak, katma değer yaratan, onurlu bir iş olduğunu vurguladı.

Saygılı’nın çok önemli bir kamu görevini üstlendiğini ifade eden Seçim, TAK müdürlüğüne bir iletişimcinin atanmasının önemli, KKTC açısından da sevindirici olduğunu kaydetti.

Konuşmasında, toplumun gazete ve kitap okuma alışanlığı olmadığına da değinen Seçim, bunların geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.

SAYGILI

TAK Müdürü Neriman Saygılı da, ziyareti nedeniyle Seçim’e teşekkür ederek, ilk kez bir üniversite temsilcisinin kendisini ziyaret ettiğini, bir akademisyen olarak bunun kendisi için ayrıca önemli olduğunu vurguladı.

Üniversitelerin Kıbrıs Türk halkının geleceği için önemli olduğunu vurgulayan Saygılı, UKÜ’nün farklı alanlarda çalışmaları bulunduğunu, bunun Kıbrıs Türkü için çok önemli olduğunu kaydetti.

UKÜ’nün içindeki akademisyenler açısından da çok özel olduğunu belirten Neriman Saygılı, TAK’ın ülkenin resmi yayın organı olduğunu, personelinin de buna yaraşan bir şekilde özveriyle çalıştığını söyledi.

Saygılı, UKÜ ile işbirliğinin devamını temenni ederek, bu iletişim sayesinde iletişim alnındaki eksikliklerin hızla çözümleneceğine inanç belirtti.

Kabulde, UKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Seçim, TAK Müdürü Saygılı'ya hediye ve kitap takdim etti.

Editör: TE Bilisim